Úvod

5.4K 232 9
                                    

Volám sa Mark Winley. Mám 17 a som druhák na ŠPHND. ( škola pre hudobno nadané deti) Moji rodičia sa rozviedli ešte predtým než som sa narodil a keď som mal 15 obidvaja náhle zomreli takže teraz bývam sám.

Môj dom nieje ďaleko od školy ani od miesta kde pracujem. Pracujem v malej pekárni kde robím obsluhu. Na to že je to dosť malý a málo známy obchod tam veľmi dobre platia.

A teraz trochu o mojom výzore. Som jediný chalan v meste ktorý má rúžové vlasy a celkovo nosí rúžovú farbu. Nechal som si ich prefarbiť keď mi zomreli rodičia. Neviem prečo ale ružová je moja obľúbená farba a keď si raz poviem že chcem mať ružové vlasy tak ich budem mať. Mám taktiež bledo modré oči ktoré ľudí občas fascinujú viac než moje vlasy. Hovoria že sa v nich dá čítať ako v knihe.

Viem hrať na husle, klavír, elektrickú gitaru, a trochu na bicie ale v škole sa venujem skôr spievaniu.

Môj spoločenský život nieje nič moc ale nie som opustený. Mám dokopy 5 najbližších kamošov. Florence je moja najbližšia kamoška lebo sme spolu vyrastali. Viktor a Veronika sú súrodenci a musím povedať že je to veľmi príjemná ,usmievavá a priaťelská dvojica. Rori je trochu tichý ale keď sa rozreční je s ním veľká zábava. A posledný je Limo. Limo je jedným slovom narcis. Miluje sám seba a prisahám že ak by bolo možné sa oženiť s odrazom v zrkadle on by to spravil bez zaváhania. Ale keď sa práve nezaujíma či by nechcel mať vlasy natočené doľava alebo doprava je to veľmi príjemný chlapec.

Tak to by na úvod celkom stačilo. Práve sedím doma a učím sa na test ktorý zajtra píšeme. Je celkom ťažký ale zvládam to. Školu mám celkom rád aj ľudí v nej aj keď... jedna výnimka by sa našla.

Alexej Eless. Toto je jediný chalan pod slnkom ktorého nedokážem vystáť. Prečo? Je to najvätší debil akého by ste kedy videli. Robí všetko preto aby nasral učiťeľov alebo terorizuje žiakov. Už viac krát sa dostal do problémov ale riaditeľ nemôže nič robiť. Je to veľmi talentovaný textár a spevák.

Už rok bojujeme o to kto z nás je najlepší spevák ale zatiaľ sme na remíze. Hrá na elektrickej gitare ktorú ťahá všade zo sebou.

Má čierne vlasy a výrazné zelené oči. Na lavom boku nosa ná strieborný pirsing a na pravom uchu nosí náušnicu. Všetky baby z jeho výzoru idú odpadnúť a skoro všetci chcú byť ako on.

Nechápem ako ale má 7 kamarátov ktorý sú podobný ako on. Celá škola ich nazýva Alexejov gang. Je to banda nepodarených sprostých chalanov ktorý nevedia čo zo sebou. Ani jeden z nich nevie spievať a väčšina z nich hrá na bicie.

Neznášam ich a Alexeja z duše nenávidím. Vzdychol som si a zavrel som knihu. Myslím že na test som naučený. Pozrel som sa na moje rúžové hodinky. 21:00. Zodvihol som sa zo svojej stoličky v izbe a odišiel som do kuchyne.

Nejedol som celý deň a môj žalúdok mi to už pekne dlho a hlasno oznamuje. Vytiahol som z mrazničky pizzu a strčil som ju do mikrovlnky. Zapol som telku a ovládačom som bezcielne preklikával programi. Nakoniec som to vzdal a vypol som ju. Vytiahol som pizzu a najedol sa.

Nemôžem povedať že bola dobrá ale už som nebol hladný. Dojedol som a išiel sa umyť. Po mojom predspánkovom rituále som si ľahol do postele a zavrel oči. O niekoľko minút som zaspal do hlbokého spánku.

RÁNO

Zobudil som sa ráno ako vždy s hlasným vrešťaním budíka. Ako zombie som sa vytiahol z postele a vkročil som do kúpelne. Môj ranný režim som dokončil za 15 minút. Potom som sa najedol zobral kľúče, mobil, peňaženku, tašku a kabát. Obul sa a začal pomaly kráčať do školy. Bol to deň ako každý iní. Ale to sa onedlho zmenilo.

Ahojte :3. Toto je môj prvý príbeh a dúfam že sa vám bude páčiť. Ja viem... zatiaľ je dosť nudný ale nebojte sa další bude omnoho zaujímavejší! Ďakujem že ste ho čítali a prosím napíšťe mi či sa vám páčil.

Nenávisť žiarlivosť osud a láska (boyxboy) gay love storyWhere stories live. Discover now