4. kapitola

2.3K 164 2
                                    

Riaditeľ si odkašľal a začal: ,,Milí žiaci, asi neviete prečo som vás sem dnes zavolal. Takže to nebudem preťahovať. Ako viete naša škola nieje moc známa a tak sme sa rozhodli že ju trochu zvidiťeľníme. Naša škola totiž s televíziou SPP uskutoční hudobnú súťaž."

Hneď ako dopovedal všetci začali nadšene tlieskať. Po chvíli keď sme sa upokojili pristúpil k mikrofónu neznámy muž. ,,Som hlavný sprostretkuvávateľ tejto súťaže, Fridrich Gress. Táto súťaž má nielenže pomôcť vašej škole aby sa zvidiťelnila ale aj aby naštartovala vašu kariéru mladého speváka. Dnes po škole sa ,kto chce prihlási u zástupkyni v jej kancelárií. Zajtra sa tu zídu všetci žiaci ktorý sa prihlásili a dostanú viac informácií. Avšak čo vám môžem povedať aby som vás trochu nabudil je že hlavná výhra je 5 000 €, a ako jeden z porotcov tejto súťaže bude slánvy producent Richard Starr," v hale zavládlo prekvapením naplnené ticho ale po chvíli sme začali tlieskať.

Richard Starr je hviezdny producent, ktorý by mi mohol naštartovať kariéru, a k tomu toľko peňazí? Kto by sa neprihlásil? ,,A ešte predtým ako sa vrátite do tried chcem oznámiť že celú súťaž bude nakrútená takže kto nechce byť v televízii nech sa neprihlasuje, ďakujem," dodal riaditeľ a hneď na to sa všetci zdvihli a pomaly sa začali presúvať do tried.

Cez prestávky sa nehovorilo o ničom inom len ako sa všetci tešia na súťaž a ako to bude super. Po poslednom zazvonení sa všetci rozutekali do kancelárie zástupkyne aby sa mohli prihlásiť.

Doma

V rade na zápis som čakal asi 3 hodiny. Bolo to úmorné ale zapísal som sa. Aj súrodenci a Limo sa zapísali ale hovorili že aj tak všetci vedia že to bude súťaž medzi mnou a Alexejom. Už sa teším na zajtrajšok.

Teraz idem do práce a potom som sa dohodol s Flor že pôjdeme do kina. Nie ako na rande ale ako kamoši, pochopiteľne. Flor má už pár vzťahou za sebou a z toho čo viem žiaden iný ešte dlho mať nebude. Idem sa nachystať, za chvíľu mi začína šichta.

19:00

Až teraz som sa dostal konečne domov. V kine bolo celkom fajn aj keď Flor si zavolala ďalších desať kamošiek a nakoniec som skončil ako panák na otázky typu: Mal si už dievča? Ty si taký chutný! Kde si si nechal farbiť vlasy?... Išla mi s toho prasknúť hlava.

Ale už som konečne doma a môžem si trochu oddýchnuť. Sadol som si na gauč a chvíľu len tak ležal, po chvíli som si vspomenul že mám zajtra školu. Vzdychol som si a postavil sa. Dotackal som sa do svojej izby a veľkorise som prenechal 10 minút môjho drahého času učeniu. Nakoniec som sa prezliekol a ani neviem ako som zaspal.

Ďalší diel, ja viem že je trochu kratší ale toto je ešte nič oproti tomu čo sa ide diať. Bude to super uvidíte... XDXDXD

Nenávisť žiarlivosť osud a láska (boyxboy) gay love storyOn viuen les histories. Descobreix ara