Laito x Yui

2K 79 4
                                    

1 Kapitola - nikomu to neříkej

Ahoj Laito ... Ahoj fňukničko proč jsi nebyla na večeři ... Protože jsem byla v knihovně ... Aha no to nevadí ... Hele Laito nemáš něco k snědku ... Ne nemám ale pojď za mnou ... Jakmile jsme se rozešli pocítila jsem něco zvláštního , málem jsem spadla na zem ale Laito mě chytil... Co to sní dneska je ... Nevím ale je nějaká divná ... Odpověděl hlas za Laitovími zády ... Co tady chceš Ayato ... No měl bysto vědět protože jsem strašně vyprahlí ( má sucho v krku )... Najednou se zvedl studený vítr a my jsme zmizely ve tmě chodby . Laito mě položil na postel a přikryl mě dekou a ještě před tím než odešel si vedle mě lehl a začal mě líbat. Já jsem se pochvilce probrala a ucítila sem mokro na rtech .
Otevřela jsem oči a viděla Laita jak mě líbe. Chtěla jsem ho odtrhonout ale i kdyby se mi to podařilo tak by mě přitáhl k sobě nebo i zabil .
Než jsem si to uvědomila tak Laito už byl pod dekou aležel vedle mě . Pojď za mnou ... Řekl hlas ve dveřích . Obadva jsme se otočili a viděli ve dveřích Kanata. Ahoj Kanato ... Neodpovídal bylo to divné . Já jsem šla do koupelny dát si pyžamo. Když jsem se vrátila nikdo tam nebyl , lehla jsem si do postele a přikryla se . Pak se tam najednou oběvil Ayato . Co tady děláš Ayato ... Neodpověděl a lehl jsi za mnou . Nedívej se na mě odtěťka budeš dělat co ti řeknu ... Já jenom kývla a zavřela oči .

Laito x YuiKde žijí příběhy. Začni objevovat