01,Soulmate

630 55 9
                                    

When your heart is borrowed
Where the grass is green, but underneath you're cold and hollow
Yeah, the words are sweet but no see they're hard to swallow
So sick of your crooked smile and your counterfeit soul
Your counterfeit soul

And you got teeth like a wolf
But you cry like a sheep, yeah

Cry Wolf - Bebe Rexha

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 ❝Lumea este un loc murdar.Este un nenorocit show de groază murdar.Este atât de multă durere, știi?❞

*Underworld* ( *Lumea de dincolo*)

Usa se deschide zgomotos, in camera tronului sufletele uitate isi apleaca capul speriate. Inghit in sec incercand sa evite privirea Regelui. Barbatul ranjeste la frica celor din camera, isi scutura capul asteptand ca cineva sa cedeze si sa se uite in ochii lui. 

Spiritul unui soldat  isi ridica ochii incet. Ochii verzi plini de manie se intalnesc cu cei mortii.

Harry se lasa cuprins de intuneric, fiecare celula din sangele lui nemuritor devenind brusc cuprinsa de un intuneric nestapanit, ochii lui prind o culoare rosiatica asemenea sangelui, daca te uitai in acel moment in ochii baiatului puteai vedea si auzi sufletele chinuite ce isi ispaseau pedeapsa in Lumea de Dincolo, fiecare tipat plin de disperare si teama, fiecare tipat  se auzeau ca un ecou , toate strigand ''AJUTOR!'' , parul barbatului se inegreste cu fiecare secunda trecuta, venele sale devin din ce in ce mai evidente, pielea sa formand crapaturi de un rosu aprins.

Harry se lasa cuprins de intuneric, fiecare celula din sangele lui nemuritor devenind brusc cuprinsa de un intuneric nestapanit, ochii lui prind o culoare rosiatica asemenea sangelui,  daca te uitai in acel moment in ochii baiatului puteai vedea s...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Uită-te în ochii mei. Sufletul tău este pătat de sângele celor nevinovatii. Simte durerea lor! Rade crud Regele mortii.

Soldatul se uita in ochii adolescentului , in ochii lui poate vedea fiecare suflet ucis de el, fiecare suflet ranit de el, a simtit tot, fiecare bataie, fiecare impuscatura, fiecare zgarietura, tot. Spiritul devine mai greu de vazut , devenind, apoi, aproape imposibil pentru ochii unui om obisnuit sa il vada.

Copilul Diavolului ➳ Larry StylinsonWhere stories live. Discover now