Capitolul 10 || Cara Delevigne ma uraste ?!

104 14 1
                                    

Perrie POV

Nici nu apuc să plec că vine Harry spre noi.
-Ce se întâmplă aici ? Și de ce Perrie mai are puțin și te strânge de gât?!
-Harry , EA s-a luat de mine! Sper ca nu ai să o crezi pe ea. Relația noastră este și a fost longevivă! Au fost două saptamani de relație, ceea ce e mult, având în vedere că tu ai ,,relații" de o zi-două! Nu ne poate ruina FIX EA relația !
-Ce legatură are Perrie cu relația noastră?! E colega mea de cameră. Și mai întreb încă o dată: ce s-a întâmplat, de ce am impresia ca v-ați dat replici tăioase? Adică...fețele voastre vă dau de gol...dar de ce ?
-Sunt sinceră, și dacă nu mă crezi, treaba ta, eu oricum am spus adevărul. A venit spre mine și m-a amenințat ca dacă nu te las în pace, o să se ocupe ea de mine. N-am băgat-o în seamă și i-am zis să mă lase în pace , si am amenințat-o și eu înapoi, dar după aceea, s-a luat de mine și de munca mea, cum am ajuns ,,din greseală faimoasă" și i-am întors-o. Înțeleg că în ziua de azi iubitele sunt posesive, și dacă m-aș pune în locul ei aș fi supărată și nervoasă că iubitul meu a picat cu o altă fată în cameră, dar este foarte urât să se ia de mine. Și mai rău: să mă judece după faimă și bani . Urăsc când cineva se ia de mine și mă judecă după cât de celebră sau plină de bani sunt. În plus, oricum te-aș fi cunoscut, pentru ca fratele meu este in aceeași trupă cu tine. Așa că te rog sa îi spui iubitei tale să mă lase în pace! Și dacă nu o să vă înțelegeți, merg eu de mână cu ea la psiholog, să vă rezolvați problemele de cuplu. Dacă dorești îți și reproduc ultima replică care mi-a dat-o. Pe scurt: ține-o în frâu. Ce naiba?! Nici n-am ajuns bine că dau din nou de ,,iubite geloase și răutăcioase" ca în orice alt loc. Încep să cred că va trebui să îmi doresc o pisica albă, nu neagră ca să nu mai nimeresc astfel de caractere! Și eu n-am ce discuta: voi trebuie să discutați! Prefer ca în loc să iasă lată cearta să vorbiți și să vă înțelegeți, ca să îmi pot termina de pus catrafusele. Pa, Harry, pa, Cara! Și, apropo: îți accept scuzele.

Plec fară să mai stau la discuții. Nici nu vreau să mă gândesc la peste ce am dat azi! Mă retrag liniștită în cameră și fac ceva de mâncare. Avem și bucătărie: e un fel de apartament mai micuț. În engleză, i se spune ,,dorm room". Mă gândesc la câteva feluri de mâncare dar mă gândesc să fac ceva mai simplu. Mi-e lene să stau prea mult in bucatărie...de când nu mai sunt colegă de cameră cu Jade, camera arată oribil: ea înnebunea de câte ori vedea mizerie și făcea curat zilnic, dar acum că nu mai e ea, leneșii de mine și Harry trebuie să ne descurcăm singuri cu tot, inclusiv curățenia, deci trebuie să termin repede de gătit ca să mă apuc să organizez camera. Scot niște spaghete și restul ingredientelor care îmi trebuie ca să fac bolognese. Pun destul de multe la fiert, ca să le duc și fetelor. Cel puțin lui Jade, nu prea are treabă cu gătitul...
Pregstesc și sosul cu carnea tocată. Peste 30 de minute termin spaghetele: mai trebuie să aștept să se facă sosul. Pun noua piesă pe care o avem de invățat ,,Little Me" din viitorul nostru album ,,Salute". Repet nota înaltă pe care o voi avea în live, care este mult mai complicată decât cea din studio. Peste o lună va apărea, din moment ce suntem deja în 2013!

Dezastru La OrizontWhere stories live. Discover now