Drowning boy ✿ Behind the Story

25 2 1
                                    

Eens in de zoveel tijd zal ik een update uploaden over 'Drowning boy'. In dit hoofdstuk ga ik meer vertellen over de personages en deel ik van elk hoofdpersoon 3 feitjes.

Dit keer: de (hoofd)personages.
Eleanore Monet is een blond met blauwe ogen 16-jarig meisje met tiener struggles, een liefde voor chocolade, huilfilms en haar beste vriendin Lori Stanford die in de wolken is samen met Mick. Eleanore, ook wel Nor of Elea genoemd is een ondernemer, dromer en meisje met creatieve gedachten. Na de middelbare wilt zij graag haar creatieve gedachten uiten op een manier die nog door niemand is gedaan, alleen weet zij nog niet precies hoe.

Dan hebben wij de onopvallende, treurig geklede, altijd in gedachten Samuel de Witt. Sinds dit jaar zit Samuel op het Caramel college. Na de scheiding van zijn ouders is hij samen met zijn moeder vanuit Frankrijk naar Nederland gekomen. Na 17 jaar kan hij nog steeds beter Nederlands dan Frans en dat is een van de vele opties dat Nederland in zijn ogen beter uitkomt. Zijn vader was vaak weg en als hij er was hadden zijn ouders veel ruzies. Die dagen dat het hem te veel werd liep hij vaak weg. Een kant die hem het beste uit kwam en kwam terug wanneer het goed voelde, telefoon uit en afgezonderd van de buiten wereld. Zijn moeder heeft vele malen haar excuses aangeboden omdat het in haar ogen allemaal haar schuld was. Nu wilt hij haar tevreden stellen door goed zijn best te doen, het beste dat mogelijk is. Zijn verleden laat hij achter de rug en focust zich op wat het beste is, de toekomst.

3 feitjes per hoofdpersonage:
Eleanore.

✿ Eleanore heeft haar liefde voor chocolade leren kennen via haar vroegere beste vriend.
✿ Haar beste vriend met ook een liefde voor chocolade is twee zomervakanties omgekomen in een auto-ongeluk.
Vroeger woonde haar oma bij hen thuis voordat zij naar een verzorgtehuis ging.

Samuel.
Samuel wilt graag vroeg al het huis uit alleen kan hij het niet betalen omdat hij slecht met geld kan omgaan en hij wilt zijn moeder niet in de steek laten.
✿ Hij is gek op de Donald duck en Anime en vaak verzint hij een eigen strip met einde.
✿ Hij houdt een dagboek bij om zo zijn gedachten gang van zich af te schrijven en later wilt hij schrijver worden

Lori.
Haar ouders zijn al vanaf kleins af aan gescheiden.
Zij houdt bij in een klein schriftje met wie zij allemaal een relatie heeft gehad, als een soort rare, vreemde hobby.
Mick is op dit moment haar vriendje, die jij later in het verhaal nog vaker terug zal zien.

Dit lijkt mij een leuke inbreng en ik ben van plan dit zeker vaker te gaan doen zodat jij als lezer meer te weten komt over de (hoofd)personages en alles eromheen. Ik hoop ook dat jullie het een beetje leuk vinden! (:


Drowning Boy.   ||DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu