43. BÖLÜM

53.5K 1.5K 35
                                    


Esme gözlerini açtı. Kendini Yahya tarafından tutsak edilmiş bir şekilde buldu. Bacağının birini üstüne atmış koluyla belini sıkıca sarmış başını da göğsünün üstüne koymuştu. Esme ellerini Yahya'nın kuzgun karası saçlarının arasından geçirdi. Aradığı her şeyi bulduğu adam vücudunu yastık olarak kullanıyor huzur içinde uyuyordu.

Esme gözlerini kapatarak sevdiğinin verdiği huzuru solumaya devam etti. Biraz sonra kalkacak dünün bütün can sıkıcı olayları beynine üşüşecekti. Daha fazla oyalanmadan Yahya'yı üstünden atmaya çalıştı. Tabi bu onun için zor oldu. Esme her uzaklaşmaya çalıştığında Yahya onu daha çok esir alıyordu. En sonunda kurtulamayacağını anladı. Dudaklarını Yahya'nın alnına bastırdı "Sevgilim hadi uyan" dedi yumuşacık sesle. Yahya biraz kıpırdanıp burnunu Esme'nin göğüslerinin arasına soktu. Esme onun kokusunu içine çektiğini farketti. Gece sadece iç çamaşırlarıyla yattıkları için Yahya'nın yanağı Esme'nin sütyeninden taşan yumuşak kısma sürtüyordu. Esme'nin vücudunda mahmurluk arzu ateşiyle körüklendi. Yahya sanki arzusunun kokusunu almış gibi boğazından hafif bir "hımm" sesiyle karşılık verdi.

Esme onu istediğini anlatmak için uzun tırnaklarını omurga çizgisine sürttü yavaşça. Karşılığında Yahya sütyeninden taşan kısmı ağzına alıp bebek gibi emmeye başladı. Esme farkında olmadan inledi. Yahya bir hamlede üstüne çıkıp gözlerini Esme'nin gözlerine dikti. Esme hemen bacaklarını açıp onun kendisine dayanmasını sağladı. Yahya erkekliğini ona bastırıp biraz hareket etti. Esme bacaklarını beline doladı ve kendine daha çok abanmasını sağladı. Bu davete daha fazla dayanamayan Yahya hırlayarak Esme'nin dudaklarına yapıştı.

Yahya Esme'nin adını haykırarak boşaldı. Esme onun ağırlığını sevgiyle kucakladı. Yahya boynuna derin soluklarını verirken Esme terli alnına sıcak bir öpücük kondurdu. Yahya başını kaldırıp Esme'ye baktı. " Günaydın bebeğim " dedi Esme derin bir nefes aldı kısık sesle cevap verdi " Günaydın"

Esme Yahya'nın saçlarını sevgiyle okşarken konuştu " hadi sen duş al ben de kahvaltı hazırlayayım." Yahya Esme'nin burnunu ısırdı. Yana yuvarlandı Esme yüzünü ona çevirdi ve gülümsedi. Yahya'nın gözleri onun dudaklarına takıldı. Esme yavaşça yataktan kalktı. Çıplak vücudunu Yahya'ya sergilemekte hiç çekinmeden Yahya'nın dolabından bir tişört alıp üstüne geçirdi. Kendi çekmecesinden bir kilot çıkarıp bacaklarından yukarı çekti. Yahya gözleri parlayarak yataktan onu izledi. Esme cazibesine dayanamayarak Yahya'nın üstüne koştu. Ata biner gibi üstüne oturup yanaklarını elleriyle kavradı. Dudaklarına gözlerine burnuna alnına yüzünün her yerine öpücük kondurdu. Gözlerini kapatıp Yahya'nın saçlarını kokladı. Yahya ellerini Esme'nin beline sararken güldü. Esme gözlerini Yahya'nın gözlerine dikti. Kısık sesle " Sen benim herşeyim herkesim ailemsin seni seviyorum" dedi. Yahya'nın gözleri bir çok duygu barındırıyordu. Esme hiç birini çözemedi ama çok güzel bakıyordu. Söyleyemediği şeyleri dudaklarını Esme'nin dudaklarına bastırarak gösterdi. Öpmüyordu sadece dudaklarını dudaklarına bastırmıştı. Aitlik vardı bunda sahiplik güven güvenlik sevgi. Saf bir sevgi. Esme kendini geriye çekti. Yoksa ağlamaya başlayacaktı. Yahya'nın gözlerine bakmadan banyoya girdi. Elini yüzünü yıkadıktan sonra mutfağa ilerledi. Önce çayı koydu sonrada kahvaltılıkları masaya yerleştirdi. Sucuklu yumurta yapmaya karar verdi. Tavayı masaya koyduğunda Yahya altında sadece kot pantolonunuyla mutfağa girdi. Esme'nin yanından geçerken kalçasını sıvazladı. Esme gülerek Yahya'nın bardağına çay koydu. Masaya oturup sessizlik içinde kahvaltı yapmaya başladılar.

Kahvaltı faslı bitip çaylarını içerken Yahya konuşmaya başladı " Bugün taşınıyoruz sadece kıyafetlerimizi alacağız" dedi

" Tamam ben toparlarım" dedi Esme " Istersen arayım bir yardımcı getirsinler" " Yok gerek yok hem oyalanırım hayatım sen ne yapacaksın? " diye sordu Esme. " Şirkete uğramam lazım ama fazla işim yok 2 saate evde olurum" dedi Yahya. Esme başıyla onayladı. " Arzu'yla görüşme işini ne yapacağız?" Yahya cevap vermeden ayağa kalktı ve oturma odasına geçti elinde telefonla geri döndü.

Ağır AbiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin