35. BÖLÜM

63K 1.7K 26
                                    

Esme dinç bir şekilde gözlerini açtı. Hava kararmıştı. Gerinerek uyku rehavetini üstünden attı. Çıplak bedenini önemsemeden yataktan kalktı. Henüz yerleştirmediği valizinin önüne gelerek kilot aldı. Kilodu girdikten sonra dolabı açıp Yahya'nın tişörtlerinden birini üstüne geçirdi. Banyoya girip elini yüzünü yıkadı. Oturma odası ve mutfağı kontrol ettiğinde evde yalnız olduğunu anladı. Saate baktığında neredeyse 2 olduğunu görünce gayri ihtiyari kaşları çatıldı. Eline telefonunu alıp Yahya'yı aradı. Yahya'nın telefonu kapalıydı. Bir süre boş boş oturdu sonunda midesi isyan edince kalkıp kendine sandviç hazırladı. Yanına da bir bardak meyve suyu koydu. Sandvicini yerken bir taraftan da televizyon izledi. Güzel bir filmi yarısında yakaladı. Keyifle iyice koltuğa yayılırken aklı hala Yahya'daydı. Bu saatte acil bir mesele olmuş olabilirdi ancak. Bir an yine mi başka bir kadına diye düşündü. Sonra bu düşünceyi kafasından attı. Kesin barda olay çıkmıştır diyerek kendini rahatlattı. Filmin sonuna geldiğinde Arda'yı aramayı düşündü. Sonra bu fikri de kafasından attı. Televizyon izlemeye devam etti. Saat 4e geldiğinde kapının sesini duydu. Yerinden hiç Kıpırdamadan Yahya'nın görüş açısına girmesini bekledi. Yahya biraz dağılmış gözüküyordu. Esme'nin gözleri kocaman oldu.

- Yahya.

- Uyandın mı bebeğim. Dedi Yahya sakin bir sesle.

- Uyandım da sen nerdesin bu saate kadar?

- Şimdi değil bitanem önce gel bir nişanlına sarıl. Dedi Yahya kollarını açarak.

Esme biraz tereddüt etsede sarıldı. Yahya onun kokusunu içine çekerken Esme de onu soludu. Kış soğuğunun kokusu üstüne sinse de yine de kendine has erkeksi kokusu duruyordu. Esme kollarını beline dolarken ne kadar gergin olduğunu anlamıştı. Kafasını kaldırıp Yahya'nın yüzüne baktı.

Endişeli bir sesle
- Iyi misin biraz gergin gibisin. Dedi

- Hepsi bitince iyi olacağım bebeğim merak etme. Dedi

- Anlamıyorum ne bitince? Diye sordu Esme

Yahya
- Şhiii. Diyerek soğuk dudaklarını Esme'nin yumuşak sıcak dudaklarına dayadı.

Esme önce sakin başlayan öpüşmeye sakince cevap verdi. Ama birden Yahya'nın dudakları sertleşti. Arzuyu net bir şekilde hissediyordu Esme ve özlem. Yahya onun dudaklarını örselerken Esme de ona yetişmeye çalışıyordu. Yahya'nın hareketleri iyice hoyratlaştığında Esme de ona ayak uydurmuştu. Yahya'nın elleri hiç durmadan bacaklarını okşuyordu. Birden elini kiloduna getirdi. Inlemeyle karışık yırtılma sesiyle Esme'nin döndürülmesi bir oldu. Yahya onu yönlendirerek ellerini koltuğa dayattırdı. Poposu yukarda duruyordu. Yahya sert bir şekilde içine girdi. Esme acıyla karışık zevkle çığlık atarken
Yahya
-Cennetim. Dedi boğuk sesle.

Esme duştan çıkarken gözü aynaya takıldı. Yüzünü görünce sinirle yatak odasına girdi. Yahya'yı yataktan keyifle sigara içerken görünce iyice gözü döndü.

- Seni öldürücem. Diye tısladı

Yahya keyfinden hiç ödün vermeden kaşlarını kaldırdı.

-Neden bebeğim? Diye sordu ukalaca.

- Boynum mosmor göğüslerim öyle kalçalarımda parmak izlerin hepsini anladım da elmacık kemiğim neden mor allah aşkına orayı neden emdin! Esme tiradını bağırarak bitirdi.

Yahya hala keyifli sesle
- Dayanamadım. Dedi

Esme
- Dayanamadın öyle mi? Dayanamadın.

Sinirini alamadan koşarak Yahya'nın üstüne atladı. Tabi bu tamamen yanlış bir karardı. Sızlayan bedeni Yahya'nın altında kalırken farketti. Yahya bileklerini tutunca Esme

Ağır AbiWhere stories live. Discover now