14.B Kahvaltı?

6.6K 379 0
                                    

Multimedya: Elvin

Şarkıyı dinlerken bölümü okursanız daha çok hoşunuza gidecektir. :)

Ve 'bir kaç bölüm sonra' adlı alıntının olduğu bölüm ile karşınızdayım.


***Elvin***

Sinirli olduğunu her türlü belli eden Akın hızla yanıma geldi ve beni kendisine çekerek sarıldı. Soluduğu nefesten sakinleşmeye çalıştığını anlayabiliyordum.


Neden bu halde olduklarını ve Akın'ın beni boğarcasına sıktığını düşünürken kaşlarımı çatmıştım.


Tabi ya! Çatışma olayı.


Tamamıyla haber vermek ve konuşmak aklıma gelmemişti. Deliye dönmeleri normaldi. Mahcubiyetle alt dudağımı ısırdım ve masum bir ifadeyle baktım diğerlerine. Umarım bu geceden sağ çıkabilirdim.

**


Ve çıkmıştım. Pijamalarımı giydikten sonra yorganı açarak yatağın içine girdim. Soğukluğu bedenimi titretse de birkaç dakikaya alışmıştım.


Akın'dan sağlam bir fırça yemiştim. Aysun neredeyse ağladı ağlayacak durumda yine bana çemkirmişti ama sonra gönlünü almıştım. Mert ise ağır abiliğini göstermiş sadece güven veren bir biçimde sarılmıştı. Emre'de yine yapacağını yapmış ve boynumu kırarcasına sıkarak ağıt yakmıştı. Çatlak beni ölmeden mezara sokmuştu resmen.


Daha sonra onlara olayı tekrar bir özet geçtim ve işe devam etmek için ikna etmeye çabaladım. Sonuçta yaptığımız işin getirilerini biliyorduk. Her zaman konu mankenliği yapmamı bekleyemezlerdi benden. Aldığım eğitimi sonunda kadar kullanabilirdim bende. Başımıza gelen ilk olaymış gibi davrandıklarından ise dalga geçmişti ve yine eski bize geri dönmüştük. Sabaha karşı erkekler kalkmış ve kendi evlerine geçmişlerdi.


Bende günün getirdiği sersemlik ve uykusuzluk ile huzursuz bir uykuya daldım.

**


Yatak odasından çıkıp içeriye yöneldim ağır ağır... Üzerimde kırmızı kareli, pilili ultra mini bir etek, Kırmızı dantel iç çamaşırı üzerine giydiğim beyaz göbek üstü gömleğim vardı. Elimde ki ne zaman aldığımı anlamadığım müzik çalar kumandasının düğmesine bastım ve odayı hareketli bir giriş müziği doldurdu.

Işıklar kapanmış yerde ki kırmızı aydınlatma odayı tüm ihtişamıyla aydınlatmıştı. Ve müzik başlarken elimdeki kumandayı dudaklarıma yaklaştırırken şarkı söyleyerek girdim odaya.

*Var benim de makul sebeplerim

*Anlatsam aklın durur

Sağ ayağımı sol ayağımın önüne atarak hafifçe sallandım.

*Kimseye bakma fazla yanaşma

*Aman aman şeytan doldurur

Kanepeye kurulmuş ışıltılı gözlerle beni izleyen adama göz kırptım. Yüzündeki şaşkın ifade kahkaha atmama neden olabilirdi, tamamlayacak bir şarkım olmasaydı.

*Daha önemli şeyler var hayatta diyorlar

*Ne ki onlar?

*Ben sana ben sana ben sana fanatik oldum

IMALAT HATASI ( Bay ve Bayan LADEN serisi 2)"TAMAMLANDI"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin