TANITIM 1

27.5K 593 9
                                    

Önce olayın başlangıç anına bakalım. Sturbucks' ta kahve sırası bekliyorum ve biricik muttefik arkadaşım aysu önümde ama kıpır kıpır.

"Lütfen artık kıpırdanma Aysu. Gerçekten dayanamıyorum. "

Icimdekileri dökmenin huzuru ile bakıyorum arkadaşıma.
"Ne yapayım allah aşkına çok sıkıştım. Sırf şu adamı gozetleyecegiz diye altıma kaçıracağım!"

Sessizce çemkirdi resmen yüzüme. Evet sessizce çemkirilebiliyor. Bunu Aysu'dan bizzat öğrenebilirsiniz.

"Yürü git Aysu. Ben hallederim burayı gitte gel hemen: diyorum pes etmişlikle. Sevinçle parlayan yüzüne bakarken biricik pırlantasını çıkarıp elime geçiriveriyor ve gidiyor. 'Aysu ve takıntıları' diye mırıldanıyorum arkasından. Tuvalete giderken yada banyoya girerken hayatta girmez elindeki yüzükle.

Önümdeki sıraya bakarken yüzükle oynuyorum bir süre. Sonra çıkarıp avcumun içine alıyorum. Sira bana geldiği için kafamı kaldırıp gülümsüyorum kasiyere.
Tam siparişimi verecekken arkamdan biri sokuluyor ve olan oluyor.

"Ne o çok mu beğendin de kasiyeri kendini yamamak için yüzüğü çıkarıyorsun. Sizin gibi kadınlar yüzünden insanlar kadınlara da erkeklere de tek cins muamelesi yapıyor"

Ne olduğunu anlamadigim için kalakalıyorum yerimde.

"Ne oldu sustun bakıyorum. Haklısın sende tabi doğru söze ne denir" diye devam ediyor.

"Ne sacmaliyorsunuz siz. Rica ederim uğraşmayın benimle bey efendi. Olmayan fikirlerinizi, gereksiz yargınızı başkasına saklayın mumkunse" diyorum sakinlikle. O an herkesin gözünün bende olduğunu fark ederek. Salak herif yüzünden fark edilirsem butün iş elimde patlayacaginin bilinciyle.

"Birde zeytinyağı gibi üste çıkıyor. Meşgul etme böyle yerleri kızım sen. Git kendine mahalle kenarlarında yol yap."

Bu sözlerle kan beynime sıçrıyor ve ben tam üzerine atılacakken her şeyin sorumlusu arkadaşım atlayıveriyor ortaya ve beni oradan çıkarıyor. Çıkarken gözlerim hala o salak herifte kalıyor. Evet resmen orada kalıyor zira benimle gelmelerini istemiyorum. O herifi takip edip anasından emdiği sütü burnundan getirmeyi planlıyorum çünkü.



Öncelikle hikayenin tüm kurgusu tamamıyla bana aittir. Esinlenme, etkilenme yada alıntı değildir, olmayacaktır.

Kendimce bir koruma yöntemi aldım ve gerektiğinde devreye sokmaktan çekinmem. Bunu buraya yazmam son zamanlarda gördüğüm ve duyduğum pek çok şeyin olmasından dolayıdır. İyi okumalar. :D


IMALAT HATASI ( Bay ve Bayan LADEN serisi 2)"TAMAMLANDI"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin