*Tanıtım*

1.4K 45 8
                                    

Mahşerin Dört Atlısı...

Aslında kıyamet alameti olarak bilinen bu dört atlı birbirinden güzel dört elde hala kıyamet alameti olarak kalır mıydı? Yoksa Athos, Porthos, Aramis ve aralarına sonradan katılan D'Artagnan gibi koruyucu silahşörlere mi dönüşürler?

Pek çok kişiye göre çoktan bir araya gelmiş olan üç atlı veya silahşör zaten kıyameti getirmişlerdi. Şimdi ise okeye dördüncüyü arıyorlardı...

**************

Üç silahşör; Asil, Saf ve Prenses

Tamamen tesadüfler zinciri ile birleşmiş üç hayat ve tesadüfler zinciri ile devam edecek pek çok anı. Bu üç silahşor tamamen "Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için!" felsefesine bağlı yaşayarak birbirleri için canlarını bile verebilirlerdi.

Peki ya aralarına katılan son silahşör Su Perisi

O nasıl girecekti bu üçlünün arasına ve o da D'Artagnan gibi bir düello sonucu kopmaz birer ekip mi olacaklardı? Yoksa zaten hazır olan dört atlı gibi en başından birleşecek miydi kaderleri?

*********

Bu efsanede baştaki üç kız hem kendi kaderlerini değiştirmeye hem de aralarına bir Peri daha katmaya geliyorlar. Her hikayede olduğu gibi zorluklarla karşılaşacaklar ama onların üstesinden gelmeyi de bilecekler tabii. Ve bu arada ne olacaksa sayıları artacak, daha çok bağlanarak inanılmaz anılara da imza atacaklardı.

Peki ya bu hikayenin yiğitleri nereden çıkacak ve bu hayatlara kendi imzalarını atacaklar? Her kovboy yalnız dolaşmazdı yanına birileri gerekliydi ama kimler? İşte bu tam bir muamma...

Mahşerin Dört Atlısı (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin