Nathan en Amanda

254 17 0
                                    

Als ik haar voel verstrakken hou ik haar nog steviger vast. Ze begint met duwen. Plots kreunt ze. Dat is beter. Ik moet mijn tanden uit haar sweetspot halen maar Jake staat het niet toe. Ik voel hoe haar lichaam inzakt. Ik mindlink Natalie en de dokters. Natalie is er bijna direct met een spuit. ze spuit het in mijn nek. Ik voel hoe Jake z'n krachten afnemen. snel haal ik mijn tanden uit haar nek. de dokters komen de kamer binnen rennen. er zit ook een man tussen maar die stuur ik weg. "van mij'grom ik naar hem. Hij begrijpt me. Als hij weg is kijk naar het bezweten lichaam van mijn kleine harde mate. Wat als ze dit niet overleefd. Ik moet haar van de dokters optillen en naar het pack ziekenhuis brengen. Omdat Jake z'n krachten zijn afgenomen voelt mijn lichaam een stuk zwaarder. Ik ren zo hard als ik kan. Als ze in het bed ligt verlaat ik de kamer. door mijn woede op me zelf komt jake alweer terug. Ik mindlink Kenzie. Ik moet mijn wolf tevreden stellen. Natalie heeft door wat ik van plan ben. " als je dat doet breek je haar hart" zegt ze boos maar toch voorzichtig. "ik kan me niet beheersen bij haar" met die woorden loop ik richting mijn kamer. Waar Kenzie is een lingerie ligt. Ik zelf word er niet opgewonden van maar Jake wel.


(pov: amanda)


als ik wakker word zie ik alleen Natalie, geen Nathan. Had ik dat dan verwacht."he, hoe voel je"zegt Natalie droevig. "ja, maar schijnbaar niet met jou. wat is er?" ik begin ongerust te worden. "je ligt zelf in een zieken bed en je vraagt wat er mis is met mij? je wordt later een goede Luna" zegt ze nog steeds droevig maar dit keer met een fake glimlach. "Dat is geen antwoord op mijn vraag" zeg ik streng. "Je moet weten dat Nathan echt om je geeft" zegt ze."wat is er met Nathan, waar is hij?!" Ze kijkt omlaag. Ik stap met alle kracht die ik heb uit bed. Natalie wil me tegen houden."laat me gaan"zeg ik met mijn Alpha stem. Ook zij wist niet dat ik die heb. Ik kijk naar haar en gebaar sorry en loop dan richting zijn werkkamer waar hij niet zit. Ik volg zijn geur. Ik loop naar de slaap kamer. als ik de deur open doe schrik me dood. Gelijk stoppen ze. Ik loop naar de ongelukkige slet en druk haar tegen de muur aan met alle kracht die ik bezit. "Als ik jou nog een keer zien ik zweer ik ruk eigenhandig je kop er met alle plezier af". Ik zie dat ze blauw aan loopt. ik laat haar los. Ze zakt op de grond. Nathan is nu aan de beurt. Ik kijk naar Nathan. Zijn ogen zijn niet zwart. huh? "Hoe kon je?!?"schreeuw ik terwijl de tranen laat lopen. "ik kon mijn wolf niet in houden, daarom lag je in het ziekenhuis. als we ons mating proces af willen maken, zou ik me niet in kunnen houden en zou ik je pijn doen. Of het zelfs doen voordat je het überhaupt wil, Ik heb een te sterke wolf het spijt me". De tranen rollen over me heen. Ik en weg. Weg van hem. Maar mijn benen houden het niet langer uit dan een half uurtje. Ik ben getraind om in mensen vorm meer dan een uur te rennen zonder ook maar licht moe te worden. Ik val neer in het bos. Ik kijk om me heen en zie niks. De tranen rollen over mijn wang heen. Ik voel dat Nathan, Natalie en zelfs Josh de bèta van Nathan me proberen te mindlinken. Pech voor hun. Na een half uur laat ik Natalie wel toe.


nata:"waar ben je?!? ben je oké?!?"

ik:"Ik zag net Mijn mate met een pack slet neuken, wat denk je zelf"

nata:"ik heb hem gewaarschuwd, maar hij wilde je gewoon geen pijn doen als het zover zou komen".


ik weet dat ze gelijk heeft. Maar ik heb hem al een tweede kans gegeven. Mijn woede neemt nu de overhand. Ik blokkeer Natalie en ren weer terug. als Nathan me ziet rent hij naar me toe. Ik weet niet waar ik de kracht vandaan haal maar ik duw hem zo hard weg dat hij lijkt te vliegen. Hij kijkt verbaast. Ik verminder mijn vaart iets. Ik stop bij het kind dat alles in gang zet. Kenzie. Ik roep haar naam waardoor ze zich omdraait. Als ze me ziet wil ze wegrennen. "waag het niet weg te rennen" commandeer ik haar met mijn Alpha stem. Ze begint te jammeren. Ze verandert in een wolf. HA alsof ze me wel kan verslaan in wolven vorm. Ik verander ook. Ik spring op haar en druk haar hoofd zo hard tegen de grond dat ze begint met piepen. ze smeekt om genaden. Wat ze krijgt omdat ik van haar afgetrokken wordt. Ik bijt en hap, maar ze is al te ver weg. ze blijft buitenbewust zijn liggen. precies goed. Ik verander terug. Als iemand een deken over mij heen legt. Ik wikkel de deken om me heen. Ik loop woedend terug naar Nathan's huis. Ik zie het niet meer als mijn huis. Ik loop naar de slaapkamer en pak mijn handtas die ik gister had in gepakt. toen ik ook al weg wilde rennen. Als ik weg wil lopen uit de kamer staat Nathan daar. Hij kijkt me met rooie ogen aan."heb je gehuild?" vraag ik toch licht bezorgd. "je hebt in het bos gehuild we zijn voor deel gemate dus ja, ik kan jou emoties voelen"ik slik. "het spijt me dat we mates zijn, maar ik ga je achter laten. Ik heb je al een tweede kans gegeven". In plaats van me er langs laten lopen trekt hij me in een knuffel.

"ik kan niet zonder je. vergeef me ik moet mijn wolf tevreden houden. Ik moet je verdedigen, ik moet zeker weten dat ik je geen pijn doe. Mijn ogen waren niet zwart bij haar, alleen Jake moest zich uitleven anders gingen er gewonden vallen. en ik was bang dat jij daar bij zou horen. het spijt me oke. Ik wilde dit niet. Maar ik had geen andere keus. En je bent niet iemand die op z'n mond is gevallen wat mijn Alpha nog meer de baas wil laten spelen. Alsjeblieft vergeef het me." Zijn uitbarsting was onverwachts. Plots voelde ik twee warme lippen op die van mij. De tintelingen schoten door me heen. ik gaf hem toestemming waardoor ik nog meer tintelingen voelden. "ik vergeef je" fluister ik

Destiny By The MoonWhere stories live. Discover now