[FİNAL] Bölüm 17: Vicdan Azabı

212 7 0
                                    

Olaylar yüzünden Quidditch maçı iptal edilmişti. Kupa Gryffindor'a verildi.Müdürlüğe eski Müdür Profesör Daniel Protectiava gelmişti. Ayrıca Müdür, Yoldaşlık'a katılmıştı. Harry McGonagall'ın ölümünden kendini sorumlu tutuyordu. McGonagall'ın cesareti,asaleti,zekası... ömür boyu Harry'i korumuştu. Harry'i Quidditch Takımına seçen ve Nimbus 2000'ini alan da oydu. Harry'nin odası 2 haftadır kilitliydi. O kadar üzgündü ki yemek bile yiyemiyordu. Hayatı boyunca yaptığı en büyük hata McGonagall'ı orada korumamaktı. Harry'nin odasında Muggle yapımı hüzünlü şarkılar çalıyordu. McGonagall, 82 yaşında Hogwarts'ı korumaya çalışırken ölmüştü. Ve anlaşılan oydu ki 3. Hogwarts Savaşı resmi olarak olmasa bile, başlamıştı. Hogwarts'ın en iyi 2. müdürü olan McGonagall'ın tablosu, müdür odasında yerini almıştı bile. Harry, Diriltme Taşını aldı, henüz Noel bitmediği için Albus'un Görünmezlik Pelerini Harry'de idi. Harry, annesini,Tonks'u,Lupin'i ve diğerlerini canlandırdığı gibi yaptı. Görünmezlik Pelerinini giydi. Sol eline Mürver Asayı, Sağ eline Diriltme Taşını aldı. Gözlerini kapadı. Taşı 3 kere çevirip McGonagall'ı düşündü. Gözlerini açtığında saydam bir şekilde McGonagall oradaydı.

"Çok cesurdunuz Profesör."

Fakat McGonagall teşekkür etmedi,soğuk ve hüzünlüydü."

"Benim için yaptığınız her şey için teşekkür ederim. Beni Quidditch Takımı'na siz seçtiniz, Nimbus 2000'imi siz aldınız. Fakat ben sizi kurtaramadım."

McGonagall'ın soğukluğu ve hüzünü kaybolmuştu.

"Potter, bunlar benim görevimdi. " dedi ve elini uzattı.

Harry elini uzattığında boşluk ile karşılaşacığını biliyordu, fakat elini uzattı. Eli bir ten ile buluştu. McGonagall geri gelmişti! Harry hemen McGonagall'a sarıldı. Kapıyı açtı ve herkese neşe ile haber verdi.

SON

------------------------------------------------------------------------------




James Sirius Potter ve Karanlığın DoğuşuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin