Bölüm 1: Hazırlıklar

988 30 70
                                    

Takvimler 1 Eylül 2015'i gösteriyordu James Sirius bir yandan şakalarını kardeşine karşı sürdürüyor. Bir yandansa heyecanlanıyordu. . Karşıya geçtiklerinde etraf çok kalabalıktı James Sirius ise eşyalarını el arabasına atmış, 9 ve 10. peronun arasında bulunan peronu arıyordu.

En sonunda 9-10 arasında ki perona vardılar. İlk önce James Sirius ve Harry James Potter hızlıca 9 ve 10 arasındaki peronların arasındaki duvara doğru koştu.Ardından Lily Luna Potter,Al severus Potter ve Ginevra Potter el ele tutuşup koştular. Harry ile James Trene eşyalarını yerleştiriyordu. Lily Luna abisi gittiği için ağlıyordu. Albus Severus ise 2 yıl sonra kendisi gidecekti. Harry, Albus'a önceden Hogwarts ile ilgili bilgiler vermişti.

Albus korkuyordu. Ya Slytherin'e seçilirse, ya karanlık büyücüler ile birlikte olursa, Al bunları düşünmek için daha 2 senesi olduğunu aklına getirdi ve korkularından kurtuldu. Ginny'nin yanına teselli etmek için Weasleyler ve beklenmediği halde "Malfoylar" gelmişti. Malfoylar savaştan sonra iyi tarafa geçtikleri ve Hogwarts'a karşı savaşmadığı için tam bir ölüm yiyen sayılmıyordu aslında. Fakat iyi tarafa geçtiklerinde araları iyice düzelmişti.

Al Severus ve Lily Luna kuzenleri, Rose ve Hugoyu, Amca ve yengesi Hermione ve Ron Weasleyi görünce sevinmişlerdi. Rose ile Al, Lily ile Hugo çok iyi anlaşıyorlardı ve Hogwarts'a aynı zamanda başlayacaklardı. Albus Severus ve Rose henüz 6 yaşında ilk büyüsünü yaparken Lily ve Hugo 7 yaşında büyü yeteneğini gösterdiler.

James Sirius trene bindiğinde annesi Gringotts'daki bankasından 12 galleon 41 sickle ve 19 knut koymuştu. 7124 knut ediyordu bu. Tam cebinden paraları çıkardığında yanına Yeşil gözlü sarı saçlı bir kız geldi. Kız James'e sordu; Merhaba, Oturabilir miyim?. James kafasını oynatarak evet işareti verdi.Sarı saçlı kız oturdu. Kız'ın oturmasıyla yemek satan kadının gelmesi bir oldu. James, 12 adet çikolatalı kurbağa, 47 adet Bin bir çeşit fasulya şekerlemesi ve son olarak fima ring balığı aldı. James, ederini sorunca satıcı kadın 4 galleon yeter, dedi. James parayı verdi. Kız bu kadar çok yiyecek aldığını görünce; çok acıkmışsın sanırım dedi.

James, Kız'ın yanıldığını belli etmek için yiyecekleri elinde ki kutuya koyuyordu, kız ise; Cevap vermedin? demişti. James daha cümle tamamlanmadan;

Hazırlık yapıyorum, dedi. James'in elinde tuttuğu kutu da ; 11 Doksi Yumurtası 116 adet Bir bir çeşit fasulye şekerlemesi,1 kap içinde tatlısu tombuğu çorbası, 1 bardak gürelekökü çayı, Bezir,çeyrek şişe Amortentia, 1 şişe Ginny'nin hazırladığı Biberli İksir, Fred&George Weasley'den 3 şişe Çoşku Verici Hayatsuyu İksiri, 1 şişe Veritaserum,2 şişe Zeka bileyici iksir,1. Sınıflar İçin Temel Büyüler Kitabı (Miranda Goshavvk) Sihir Tarihi (Bathilda Bagshot) Sihir Kuramı (Adalbert VVaffling) Biçim Değiştirme İçin İlk Adım (Emerle Switch) Bin Bir Büyülü Ot ve Mantar (Phyllida Spore) Sihirli Yiyecek ve İçecekler (Arsenius Jigger) Olağandışı Yaratıklar ve Yaşadıkları Yerler (Newt Scamander) Karanlık Güçler: Kendini Savunma El Kitabi (Quentin Trimble) 29 santim bir karaağaç yapımı özü anka teleği olan katı bir asa ve babasının masasından yürüttüğü Çapulcu Haritası bulunuyordu.

Hermione Weasley yengesi tarafından Tespit Edilemez uzatma büyüsü yapılmıştı. James, buna hem okul eşyalarının bazılarını hem de yiyeceklerini sığdırıyordu. Doldurma bitince, kız; Kendimi tanıtmayı unuttum. Ben Savannah.

James'de güler yüzlü bir şekilde: Memnun oldum ben de Sirius, James Sirius Potter. Adımı büyük babam ve babamın vaftiz babasından aldım. dedi.

Savannah ise; Senin için üzüldüm. Baban seçilmiş kişi fakat bir katil olan Sirius Black'in adını taşıyorsun diye söylendi.

James ise sinirli bir şekilde: O katil değildi! Dedemin yerini söyleyen kılkuyruk isimli bir ölüm yiyendi!

Savannah kompartımandan; Sen öyle diyorsan öyledir. Diyerek çıktı.Tren kalkmaya başlıyordu. Her ebeveyn çocuğuna el sallayarak uğurluyordu. Tren harekete başlamıştı.


James Sirius Potter ve Karanlığın DoğuşuWhere stories live. Discover now