43.Bölüm : "Çiftlik"

19.8K 949 148
                                    

Multimiz dolu dolu :) Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bölüm gecikti,kusura bakmayın.Ama ben yazarken baya eğlendim ve heyecanlandım :D Umarım siz de seversiniz.sedanur190552 'e gidiyor.

Keyifli okumalar :)

--------------------------------

(Zeynep'in Dilinden)

3 Gün Sonra

Sapanca'ya doğru yola koyulduk.

Kerem,beklediğimden hızlı çıktı.Annemlerle,Sevim Hanım'ları tanıştıracağız.Büyük ihtimalle yarın akşam toplanacağız orada,biz önceden gidip keyif çatacağız yani.Kerem,evlilik teklifinden önce ailelerin tanışmasını istedi,organizasyon yaptı,çiftlik evi ayarlamış sanırım.Aile diyorum ama Can'la Yağmur dahil bizimle geliyor,arka koltuktalar.Sanırım Jale teyzem ve Sinem de gelecek.Ahhhhhh...

C "Gençler,kaç gün kalacağız?"

K "Annemler yarın gelecek,birlikte karar veririz"

Daha ortada evlilik teklifi bile yok ama Kerem tutturdu annemlerin bir araya gelmesi gerektiğine.Babamı tatile çağırıp beni istemeyecek umarım.Adam görüşmemizi yasaklar be.Kerem'le anlaşmamızdan bu yana günler geçti.Ama öküzlük,odunluk ve hanzoluğundan zerre kaybetmedi.Aahh aah,dertli başım.

Tabi ki trip atmaktan geri kalmıyorum.

Y "Şarkı açalım mı? Koparız biraz"

C "Bir ara ihtiyaç molası verelim ya,Çapkın'a da lazım"

K "Tamam,ileriden saparım"

Y "Zeyno açsana radyoyu" -dediğini yaptım

Eğlenceli bir şarkı denk gelince Yağmur durmamı istedi.Camdan dışarıyı,ağaçlık yolları izliyorum,ayakkabılarımı çıkartıp bağdaş da kurdum.Saçım tev topuzu,siyah,en rahat kıyafetlerim üzerimde.İki yana sallanıyorum.Yağmur da söylüyor.

Y "İlle de aşk illeee illeee illeee"

K "Siz,gelmeseydiniz keşke.Sese bak!" -kıkırdadım

Y "Can,sinir bozucu arkadaşın yine konuşuyor,karını savun çabuk"

C "Hayatım,kusura bakma,sesin gerçekten kötü"

Y "İLLEE DEEE AŞŞŞŞKKK NANİNAYNİİNAYYNAYYYYYYY"

Ben kıkırdamaya devam ediyorum,Kerem yüzünü buruşturdu.Pişmanlığını görüyorum ifadesinde.Arkadaşlarına hem böyle bağlı hem de şikayetçi.Değişik bu adam.Trip modelinde olduğum için bana bakıyor ara sıra.Elimi tutup öptü,bacağının üstüne koymamı sağladı,parmaklarımız kenetli,duruyor öyle dizinde.

Bakışlarımla '4 günün kaldı Sayer' imajı çizmeye çalışıyorum -nasılsa artık- ama nafile.Bu tatil olayını bizim için hazırlamıştır diye düşünmüştüm.İşin içine aileler ve Yağmur'lar girince bütün hayallerim suya düştü.Onlar varken sürpriz yapmaz,Kerem karşımdaki.İlişkimiz başladığından beri beklentilerimi düşük tutmaya çalışıyorum.

---

Mola verdik.

Yemyeşil alandayız.Çapkın,özgürlüğüne kavuşunca koşturmaya,kendine eşecek yer aramaya başladı.Ben de ileride keçi sürüsü gördüm,diğerlerini umursamadan oraya koşuyorum.

K "Zeyneeeep,nereyee?"

"Doğayaaaaa"

Hepsi benim peşimden geldi.Keçilerin yanına oturup sarıldım birine,Yağmur fotoğrafımı çekiyor *multimedya1*

Adını Sen KoyWhere stories live. Discover now