19. Pain

29 3 0
                                    

Why me?

Pentru mine au urmat clipe de cosmar.eram in propia mea durere. Am inceput sa deschid ochii usor si l-am observat pe Ahmed stand pe fotoliu langa mine, ma strangea de mană. Ma vede ca mă trezesc si imi spune.:

-Iubirea mea , te-ai trezit. Daca ai stii cat am stat lângă tine si m-am rugat la Dumnezeu sa nu mi te ia de langa mine. Off, bine ca ti-si revenit. Si ma sărută pe frunte.

Eu nu eram in stare sa ii răspund si ii aproba,strangandu-l de mână.

-Imi pare rau ca nu te -am crezut....te rog să mă ierti. Stiu ca sunt un prost,si cred tot ce vad. Dar in momentul ala chiar nu stiam cum sa reactionez, nu stiam ce sa cred... Stiu ca suferi,dar o sa te faci bine si ne vom răzbuna!

Daria povesteste:

Nu l-am vazut niciodata asa le Ahmed. Se vedea îngrijorarea pe fata lui si in acest timp si răzbunare. Mi-a venit inima la loc cand l-am vazut langa mine. Am crezut ca m-a părăsit cand a vazut imaginile alea. Ce minte poate sa aiba un om. Demn de răzbunare. Dar nu o sa stau cu mâinile în sân...o fac să sufere! Stiind ca il am pe Ahmed langa mine,nu ma mai poate oprii nimic.

***

Ahmed a plecat pana acasă sa se schimbe si Eu asteptam medicul in salon sa-mi zică cand pot sa plec. In timpul asta aud niste tocuri ce se opresc in dreptul usii mele. Era Elena. Daca puteam sa ma ridic din pat,juram ca ii rup părul din cap.

-Vai, in ce hal si ajuns. Asta nu e nimic fato. Asta e doar începutului. Dupa ce iti revii , te las sa fi fericită o zi ,apoi incepe chinul. M-am gandit sa te fac vinovată pentru sinuciderea mea. Ha, ce placut o sa fie. Parintii mei sunt politisti, si ar face orice ca fata lor sa fie fericită. Vreau sa fiu fericită știind că tu o sa fi in închisoare, fara Ahmed doar tu si cele de teapa ta. Dar nici acolo nu o sa ai liniste. Ah ah, ce distractiv va fi. Si îmi apasă puternic pe rana de la picior. Eu nu puteam face nimic. Doar induram durerea ce mi-o provoca.

Iubire pierdutăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum