7.The shinning

68 5 0
                                    

Nu stiu cum am inceput sa-l iubesc, dar i-am vazut pentru prima data zâmbetul.Mi-am dat seama ca nu exista in lume ceva mai frumos.

Imi incep rutina ca de obicei. Azi am ales sa ma îmbrac cu un corset gri, niste slim jeans si niste botine gri. Sa fie in ton cu corsetul. Mi-am facut niste bucle cu onduladorul si am dat cu fixativ să tina coafura. M-am dat cu fond de ten , rimel si ruj. Mi-am luat geanta,cheile si am plecat . Cred ca o sa ajung mai devreme la liceu. Dar mama mă opreste din drum si îmi spune:

-Fata mea ,tu ai nevoie de un bărbat răbdător ,care să te iubească cu adevarat. Te rog, evita bărbatii care promit prea multe si nu stiu cum o sa aiba grija de tine. Draga mea, tu este o furtuna si putini bărbati stiu cum sa te calmeze.

-Ce te-a apucat aşa de dimineată? Incep si rad.

-Doar ai grija,Bine?

-BIne mama. Paa. Si plec spre liceu.

La intrare am parte de un show. O vad pe Andreea si Maria bătându-se. Dar nu stiu de ce. Opresc repede masina, cobor si ma indrept spre 'ringul de box' în jurul lor se făcuse un cerc dar nimeni nu se băga, toti filmau si tipau "Hai Maria , arde-o cu bătaia." Unde sunt profesorii cand ai nevoie de ei?

Intru in 'ring' si ma bag intre ele...erau ciufulite ,nas spart...Andreea avea buză spartă . Arăta asa amuzant dar nu era timp de glume.

Tip la ele :

-Linistiti-vă fetelor.

-Tu nu te băga. Spune Maria. Din cauza ta a început cearta

-De ce? Zic eu nervoasă

-Pentru ca prietena ta Andreea nu vrea să-mi spuna ce a zis Ahmed de tine. Ai invatat-o pe cateaua asta să-si tina gura.

- in primul rand ,eu nu oblig pe nimeni să stea lângă mine. Daca vrea sa rămână bine, dacă nu foarte bine.
Si cred ca numai tu esti CATEAUA d-aici.
In al doilea rand, ce te intereseaza pe tine asa mult de ce a zis Ahmed. Aşa mult il iubești? Atât de mult iti doresti să ajungi in patul lui?

Nu zice nimic.

Taci,asta stii sa faci. Acum te rog frumos , cere-ti scuze de la Andreea sau am să te fac sa-ti para rau ca te-ai luat de ea. Priveam frica in ochii ei...

Si-a cerut scuze de la ea si am plecat. Mă întorc spre masină cand îl văd pe Ahmed...el a fost martor la tot show-ul asta si n-a zis absolut nimic?? Ce om. Cred ca lui ii plăcea si era obisnuit ca fetele să se bată din cauza lui..dar nici nu ii pasa.

-Neata frumoaso. Ai facut un spectacol minunat. Spune el muscandu-se de buză.

Azi vad ca a venit cu motocicleta. Iubesc motocicletele.Oare ce mai ascunde băiatul asta? Eram fericita sa-l vad cu motocicleta stand lângă masina mea si mă privea cu ochii lui strălucitori pe ce spuneam eu. Deja ma indragostisem de el...dar nu trebuie sa arăt asta si ii spun nervoasă:

-Spectacol? Pe bune? Iti place să vezi cum fetele se bat din cauza ta?

-Da, de ce nu? Asta imi arata cat de irezistibil sunt in fata lor.

-Pff...crezi ca daca vezi fetele ca se bat din cauza ta , esti irezistibil? Nu. Ele se bat pentru tine doar ca arăti bine , ai bani si tu le bagi in seamna. Tu nu poti cucerii o fata . Arăti doar teancul de bani si se ofer singure. Ai iubit vreodata pe cineva ? Atât de mult incat ti-ai fi dat si viata?

-Nu sunt obligat să raspund.

Asta cred ca l-a durut.

-Ok. Nu raspunde. Si ma intorc.

-Auzi....spune el cu fata in pământ încercând să schimbe subiectul.

-Ai avut pana acum vrun iubit?

-Nu. Raspund cu indiferentă

-Iti place să stai singura?

-A, nu! Doar ca nu am gasit pe nimeni. Mereu am fost eclipsata de alte fete mai frumoase...Raspund si fac o fată tristă.

Atunci el se ridica dupa motocicleta, Doamne cum arata in blugii aia de piele..imi venea sa lesin..trebuia sa resist tentatiei. Vine spre mine , ma ia in brate , imi musca lobul urechii si-mi sopteste :

"Tu este perfectă pentru mine, esti mai presus de toate. Pe tine nu trebuie sa te impresionez cu bani pentru ca nu esti ca ele. Eşti diferită si prin faptul ăsta, tu mi-ai atras atentia. Eu pot sa am o fată cand vreau si să fie la mâna mea,s-o domin.. Te-am ales pe tine fiindcă esti fată cuminte chiar daca ai 18 ani si n-a putut niciun băiat sa te faca sa ajungi in patul lui,pentru ca esti deșteaptă si imi place lucrul asta la tine. Nu te lasi usor influentata de nimeni..Nu bagi in seama orice băiat. Probabil nu mă crezi ce iti spun ..dar n-am mai zis asta la nici o fata până acum. Toate ca toate dar niciuna ca tine....Tu esti regina din partida mea de sah.

-Dovedeste-mi!

Iubire pierdutăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum