12. The nightmare

53 5 1
                                    

I'm  fine, don't worry. Everything is okay.

***

Ajung la spital,dornică să o văd pe Elena si să-i povestesc cele întâmplate. Intreb o asistentă la ce salon e. Intru in salonul cu numarul 15 si o văd trăind pur si simplu cu ajutor aparatelor.

Dacă nu o tineau aparatele in viata, eu nu as mai fi existat.

-Hei,Elena..spun eu cu vocea tremurânda..imi este foarte dor de tine,de clipele ce le petreceam împreună,cand le barfeam pe fetele astea "cuminti", glumele întelese doar de noi. Imi e dor... . Vreau să-ti spun că tu esti cea mai buna prietenă a mea,mi-as da viata pentru o fată ca tine. Să fi pregatita de ce iti spun .
Noaptea trecută a fost cea mai frumoasă din viata mea. Mi-am pierdut virginitatea cu băiatul pe care il iubesc. Stiu ca m-ai certa acum pentru ca m-am oferit din prima zi unui băiat pe care îl cunosc doar de 2 zile. Totul a fost minunat , a spus ca nu va renunta la mine, oricare ar fi riscul. Este genul ăla de băiat care iubeste cu adevărat. Chiar dacă pare el genul de tip golanas si de bani gata  ,este un băiat perfect siii....bun la pat. Asta nu trebuia sa zic,dar tu stii totul despre mine.Te rog,fă-te bine mai repede. Nu suport să te văd aşa. Imi lipsești pe zi ce trece.  Te iubesc .
O sărut  pe obraz Si plec cu ochii inlacrimati.
Cand ma întorc il vad pe Ahmed in tocul usii.. a auzit tot ce i-am spus?? Doamne. Ce mă fac? Cum va reactiona?

-Ai auzit tot nu? Spun eu cu rusine

-Da.

-Ce faci aici?

-Mă îndrăgostesc de tine...ma ia in brate si ma sărută.

Elena povesteste:

Cum?Vine cu el impreuna la mine? De ce a făcut asta? Eu sunt in comă , nu stiu daca voi trăii si ea se oferă  baiatului pe care il iubesc ?  Dacă o sa mă fac bine,o să mă razbun,o să fac tot posibilul ca ei sa nu fie împreună. Am să găsesc un motiv , sa spun ca din vina Dariei am ajuns la sinucide. Vreau ca Ahmed sa fie AL MEU.
Mă iubește? Ce fel de iubire e asta? I-am marturisit ce simt pentru Ahmed si ea pur si simplu isi bate joc de sentimentele mele. Eu stau in comă, si ea se distrează. Nu credeam că va face asta. O URASC . Trăiesc intr-un coşmar,in care nu ma trezesc , sunt un nimic. Sper ca imi voi revenii pentru a mă răzbuna.!

Iubire pierdutăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum