18. Make Daria suffering

40 4 0
                                    

Dupa petrecere lui Ahmed , am decis sa merg la un club. El n-a vrut sa meargă, avea niste treburi de rezolvat. Stiu ca trebuia sa merger cu el...doar el e iubitul meu. Pe scena era o formatie cunoscuta de tineri dar eu habar nu aveam de ei. Cantaretul se uita mereu la mine. A venit Elena langa mine si mi-a oferit un pahar de băutură. Ceva se intampla aici...Si ma asez pe o canapea intr-un loc mai retras . Lângă mine era un tip dragut dar ma impiedic de chitara lui.

- Nu fi aşa de disperată. Spune el serios.

-Imi pare rau.

-Nu te simti sufocata? Spune străinul
Si ne am dus intr un loc linistit. A inceput sa-mi cânte la chitară, era o melodie clasică care ma ducea cu gândul la Ahmed ,era asa de linistitoare... nu mai aveam bere si imi da sticla lui, ii multumesc.
Simt cum ametesc, si cad.

Ma trezesc dimineata intr o camera de hotel, ciufulita. Nu stiam ce e cu mine. Beau un pahar de apa si privesc unde ma aflu .Vad haine aruncate pe jos si pe oglinda vad scris cu rosu :MULTUMESC PENTRU SEARA TRECUTA.

CUM?? NU SE POATE SI INCEP SA TIP.

***

Dimineata , Intru in liceu si mi făceam fel si fel de gânduri ce s-a intamplat aseara

Elena si Maria vin spre mine Si ma ia de par.

-Cum si putut sa faci asta?O cârpă murdară ca tine .Asa fata cuminte te crezi? Ma duce in cantina si ma tranteste pe jos.

Vad pe tv poze cu mine in pat alături de baiatul străin . Il vad pe Ahmed ca intra , spune :

-De ce te iei de ea??

Vede pozele.. si spun:

-Nu este adevarat cineva mi-a înscenat asta.

Se uita furios si nu zice nimic.

-Cum ne putem însela si pozele dovedesc asta . Asta esti tu , genul asta de femeie esti tu?

- Nu e ceea ce pare. Chiar nu stiu ce s-a intamplat. Se înfige in gâtul meu si spune...

-Femeia din poza esti tu?. Bag capul în pământ si nu zic nimic.

-Sper ca esti fericita, de azi încolo nu te mai cunosc. Toate fetele au sărit pe mine, nu
aveam ce cauta acolo.

Ahmed povesteste:

Am plecat nervos , nu stiam unde sa ma duc , cand am vazut-o acolo cu ala imi venea sa ma dau cu capul de pereti.Am băgat masina in marsalier si am plecat. Oare nu m-a iubit? Cum a putut sa faca asta? Pana unde se duce. Iubirea noastra? Sa o cred s au nu? Deja aveam prea multe intrebari, Dar fara niciun raspuns. Vreau sa fiu singur acum. . Imi descarc nervii in exercitiile cu sabia.

Elena era in spatele meu si imi da cardul de la camera de hotel ..nu eram pregatit. Intru ,ma uit in jur si vad poze cu ea pe patul cel mare..le privesc si le arunc...in spatele meu apare Elena.

-Aşa te porti cu idioata asta. Te rog trezeste-te.

-Tu... nu esti prietena Dariei?de ce spui asa?

-Pentru ca mi te a furat de langa mine si il iau in brate
De ce Daria si nu eu?

Plec fara sa ma uit in urma. Ma gandesc la ce a spus daria,,ca cineva ia înscenat asta...

***

Merg la liceu, Iar mama mea îmi cumpărase o bicicletă,voiam sa vad cum merge. Am mers cu ea la liceu.Nu-mi pasă de ce va spune lumea. Oricum, chiar daca nu faci nimic, tot te judeca .
Ahmed venise mai tarziu. Iar eu le vad pe "noile prietene" fumand. Elena si-a ales o prietenă gresită. Dar, pentru ea nu mai însemn nimic.

Vine Elena la mine. Era îmbrăcată intr-o fusta scurtă tivul Era aproape de fund. Mai sa pui mâna si un tricou destul de decoltat. Era machiată extravagant, totul roz, parca ar fi o curvă vrând să ajungă în patul unui bărbat mai repede. Imi spune:

-Esti pregatita de spectacol, iubito?

-Ce spectacol?

-Ha ha, se pare ca nu esti la zi cu barfele. Asteaptă si ai sa vezi. Ti-am promis, nu te voi lăsa să fi fericita nici o secundă

Am rămas blocată , nu stiam ce sa raspund, in gândul meu, doar eu stiam ce se afla in inima mea, cate cicatrici am, nu stie cat de vulnerabilă sunt , am incercat sa par puternică si că nimic nu ma raneste dar....Asa ca m-am intors si am plecat. Voiam ca Ahmed să vină mai repede dar nu aparea. Am mers singura prin multimea de fete dar ele veneau la mine si ma felicitau de relatia cu Ahmed. Cum sa mă felicite dupa ce s-a intamplat ieri?? Ce lume

Orele au trecut destul de repede...

Am decis sa Plec mai devreme ..mi-am luat bicicleta si ma îndreptam spre iesire. Acolo ma impiedic de un lant, tras de doi elevi, cad, eram rănită.. toti radeau si aplaudau . Imi curgea sânge din genunchi si ma julisem tare la cap.. bicicleta mea era complet arsă....

Ma ridic si spun :

-Asta e tot?? Spun tipand

Toti au inceput sa arunce cu ouă pe mine si a dat drumul la extintor .cad...spun in gândul meu: "opriti-va,de ce tot continua sa dea in mine..parca as fi un nimic..Nu vine nimeni sa ma salveze?"

Il aud pe Ahmed.."opriti-va"...ia extintorul si ii loveste pe toti ..vine spre mine ma ia in brate si spune:
-Imi pare rau, iartă-ma îngerul meu ca nu te-am crezut.

M-a dus acasă si a inceput sa mi tapeze rănile..Ma durea..M-am lăsat dusă de val...

Iubire pierdutăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum