oopsie Daisy

2.2K 114 18
                                    

Am chicotit, în timp ce unchiul Liam mă gâdila, „Oprește-te!" Am schelălăit cu un zâmbet imens pe față. Chiar aduce peste tot o alură de fericire, nu-ți poți abține zâmbetul când ești cu el. Bănuiesc că de asta Tati e fericit când se află în preajma lui, dar ar trebui să fie doar cu mine astfel. Nu avem nevoie de niciun bărbat să vină în casa noastră pentru a ne face să ne simțim bine.

„Niciodată!" A glumit și a continuat să mă gâdile, rămăsesem fără aer și șoldurile îmi ardeau, dar nu voiam să se oprească pe bune.

„Te rog, voi face orice!" Am exagerat, privindu-l cu ochi rugători, „Te rog."

L-am privit cum îmi dă drumul, chicotind ușor, apoi ajutându-mă să mă ridic, „Ce zici să mâncăm niște prăjitură rămasă de aseară?"

Am dat din cap nerăbdătoare, asta este șansa mea, îl pot termina cât Tati încă se află la băcănie. El voia să cumpere o băutură "specială" pentru dânsul și pentru unchiul Li în seara asta. Păcat că nu va mai putea să o folosească, totuși, poate el și cu mine o putem împărți.

Am mers spre tejghea, unde am dat de un Liam concentrat, care tăia două felii din tortul pe care l-am avut pentru el aseară.

„Unchiule Li?" Am întrebat, stând lângă el, iar acesta imediat s-a întors spre mine, cuțitul intrându-i în piept, „O, Dumnezeule!" Am pretins că strig șocată, în timp ce el a căzut pe spate.

Nu voiam ca el să rămână prea mult în viață, iar apoi să le spună tuturor că aproape a fost ucis.

„La naiba, Marie, sună la 911," A țipat, „Lasă cuțitul în mine pentru a ține sângele." Vocea sa era răgușită și îndurerată.

M-am bosumflat ușor, „Nu vreau să fac asta." Am luat o cârpă și i-am scos arma, văzând sângele curgând.

„Ajutor," A încercat Liam să țipe, dar a fost mai mult o șoaptă slăbită.

„Ar trebui să fiu singura care îl face pe Tati fericit." L-am privit urât, apoi am apucat fixul și l-am sunat pe Tati.

„Alo?" Tati a răspuns de pe linia cealaltă.

Am respirat profund și am țipat-plâns, „Tati! Ajutor! E unchiul Li!"

I-a luat un moment, înainte să răspundă, „Ce-Ce s-a întâmplat? Spune-mi că e în regulă."

„Nu, Tati, gr-grăbește-te, te rog." Am închis rapid și m-am aplecat spre Liam, „Îmi pare foarte rău că trebuie să se termine așa, tu chiar ești foarte distractiv, dar trebuia să stai departe de Tati." M-am aplecat și mi-am așezat urechea la nasul său, apoi am privit ceasul.

„Mort, 14:13."


daddy's killer :: hes (tradusă) - terminatăWhere stories live. Discover now