Κεφάλαιο 32

4.1K 320 8
                                    

Narrator's Pov

Είχαν περάσει μέρες και η Ζωή δεν έδινε κανένα σημείο ζωής,η ανυσηχία του Χρήστου μεγάλωνε όλο και περισσότερο και αισθανόταν ανυμπορος να κάνει το οτιδήποτε!!!

Το μόνο που σκεφτοταν ήταν τι θα γινόταν άμα ήταν μαζί τότε!!!

Η Ζωή μετά από εκείνο το απαίσιο βράδυ και ενω η κατάστασή με τον Στέφανο έφτασε στο απροχώρητο !!Όχι ότι έγινε κάτι πιο πολύ αλλά πάρα λίγο να γίνει!!Και ξέρετε η πρώτη φορά είναι πολύ σημαντική!!!

Μετά από αυτό το περιστατικό ο Στέφανος προσπαθησε πολλές φορές να την πλησιάσει για να ζητήσει συγχώρεση αλλά μάταια!!!Ήταν τόσο θυμωμένη που δεν την ένοιαζε τίποτα!!Το μόνο που σκεφτοταν ήταν ο Χρήστος και πως μετά από αυτή την περιπέτεια θα είναι μαζί του χωρίς παιχνίδια και θα του έδινε τα πάντα!!!

Στο μεταξύ στο σπίτι της οικογένειας η αστυνομία έκαναν συχνές επισκέψεις και είχαν σύνδεσει το τηλέφωνο με ένα μηχάνημα εντοπισμού....

Τρεις μέρες αργότερα οι απαγωγεις επικοινωνισαν αλλά ήταν τόσο αφελής που δεν κατάλαβαν ότι παρακολουθουνται!!!

Αυριο λοιπόν είναι η επιχείρηση διάσωσης της Ζωής που με μεγάλη λαχτάρα περιμένει ο Χρήστος!!!Μήπως όμως τελικά δεν θα είναι όλα τόσα ρόδινα??Μήπως αυτή είναι η αρχή του τέλους η το τέλος μιας αρχής???

Λοιπόν κεφάλαιο 32 ξέρω είναι μικρό άπλά είχα καιρό να ανέβασω και αισθάνθηκα άσχημα!!!❤❤Αύριο θα ανέβει μεγαλύτερο κεφάλαιο!!!;)

Μέχρι να τα ξανάπουμε να σας ρωτήσω κάτι:Πιστεύετε ότι για να δίνεις κάτι πολύτιμο σου σε κάποιον πρέπει να έχεις αντάλλαγμα???Εν ολίγοις παίρνεις ότι δίνεις η δίνεις ότι παίρνεις???? ;'(♡☆

Φιλάκια!!!❤❤

Στοίχημα  ΖωήςWhere stories live. Discover now