Κεφάλαιο 5

8.5K 554 18
                                    

Χρήστος Pov

Συνεχίσαμε να φιλιομαστε! !Ήξερα ότι ήταν μεθυσμένη και ότι δεν θα έπρεπε αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στο άγγιγμα των χειλιών της!!!!Ενω φιλιομασταν ακούστηκε η φωνή της Λυδίας μιας κοπέλας που με γουσταρε! !Είχε παιχτεί κάτι μεταξύ μας αλλά όχι σοβαρό!!!Αυτη η φωνη κατάφερε να με συνεφέρει αν και δεν της έδωσα σήμασια και έφυγε στεναχωρημενη! !!Τότε σταματήσαμε το φιλί για να ρυθμίσουμε τις ανάσες μας!!!Εκείνη την στιγμή συνηδητοποιησα οτι δεν έπρεπε να συνεχίσω!!

-Και τωρα τι έγινε?? ρωτησε με ένα μεθυσμένο βλέμμα (λογικό με τόσο που ηπιε)

-Δεν έγινε τίποτα έτσι κι αλλιώς αύριο δεθ α θυμάσαι τίποτα! !Το μόνο που θα σου έχει μείνει είναι ο πονοκέφαλος! !Της απαντησα απογοητευμενος!!

Μου χαμογελασε αλλά ξαφνικά ενώ πήγε να μιλήσει έπεσε στην αγκαλιά μου λιποθυμη! !Δεν είχα ιδέα τι να κάνω? ?Καλεσα ένα ταξί φώναξα την Χρυσά να την πάει σπίτι αφού βεβαιωθηκα ότι είχε συνέλθει! !Εγώ πήγα πάλι πίσω στο club δεν έπρεπε να καταλάβει κανείς ότι έγινε!!!

Εκει όλοι χόρευαν ενώ εγώ καθόμουν και τη σκεφτόμουν τόσο γλυκιά μα δυστυχώς μόνο όταν είναι μεθυσμένη! !Κάθώς σκεφτόμουν αυτα με πλησίασε η Έλλη η πιο ωραία γκομενα του σχολείου και το πιο ψώνιο! !Απόφασισα να κάνω κάτι μαζί της ενώ χορεύαμε τόσο κοντά αλλά μετά ξενέρωσα!!Κοιτούσα αυτή και σκεφτόμουν τη Ζωή!!!Μπορει να μην την ξέρω τόσο καλά αλλά είναι η μόνη που έχει τα κότσια και μου αντιστέκεται! !!

-Χρήστο μου τι έχεις??Μου φαίνεσαι κάπως ρώτησε η Νικολέτα ενώ κολησε επάνω μου! !

-Απλά δεν έχω όρεξη!! της απαντησα ενώ πήρα τα χέρια της από πάνω μου

-Θα σε κάνω εγώ να έχεις όρεξη είπε παιχνιδιαρικα!!

Εγώ την αγνόησα αλλά εκείνη φώναξε ότι κάνεις ποτέ δεν την φτύνει!!Μου ακούστηκε σαν απειλή αλλά εννοείται πως δεν θα με τρόμαζε ένα κακόμαθημενο κοριτσάκι! !Αφού το άκουσα κι αυτό πήγα ξανά κάθισα και παρήγγειλα μια μπύρα! !Μετά από αρκετή ώρα βαρεμάρας κοίταξα το ρολόι επιτέλους το παρτυ τελείωσε!!!

Εγώ κι ο Αλέξης ο κολλητός μου είμαστε γείτονες, οπότε γυρνουσαμε μαζί σπίτι! !Στο δρόμο ήμουν πολύ σκεπτικός για αυτό το φιλί που προσαθουσα να πείστω ότι δεν σήμαινε τίποτα! !Έτσι δεν μιλούσαμε πολύ!!!Μέχρι που έσπασε τι σιωπή.

-Γιατί είσαι έτσι??ρώτησε

-Να σκεφτόμουν τον Νίκο ότι θα μπορουσαμε να πάμε να τον δούμε τώρα που τακτιποιηθηκε στην Ιταλία! ! απάντησα αν και δεν ήμουν έτσι για αυτό!!!

-Έλα αφού σε ξέρω καλύτερα από όσο νομίζεις!!Είσαι έτσι για γκομενα? ? Ρωτησε

-Πας καλά? ??προσπαθήσα να άλλαξω θέμα αλλά συνέχισε! !!

-Για τη Λυδία! !?? ρώτησε

Κούνησα το κεφάλι μου αρνητικά! !

-Τότε για τη Έλλη επεμεινε

-Πφφφ τι μπελάς αποκριθηκα!!Ειδικά μετά τα σημερινά

-Ξέρω - ξέρω για τη Ροη?? συνέχισε

-Για την Ζωη??Πως σου ήρθε τώρα αυτό? ?απαντησα με ερώτηση!!

-Εγώ είπα Ροή αλλά εσύ μάλλον άλλη έχεις στο μυαλό σου αυτή την τρελή με τις ανταύγειες.Μου φαίνεται πως αλήθεια σου άρεσει κάποια εσένα αυτή τη φορά !!!

-Εμένα δεν θα μου αρεζε πότε αυτή μη λες βλακείες!!!Είπα θυμωμένος

-Ναι καλά σε πιστεψαμε τώρα!!!με ειρωνευτηκε.Ηταν ο κολλητός μου αλλα πολλές φορές με εκνευριζε

Δεν συνέχισα το όλο θέμα!!!Σκέφτηκα πολύ ότι είχε συμβεί και όσα μου είχε κάνει η ζωή εδώ και μια βδομάδα που τη ξέρω! !Και το σημερινό φιλί! !Δεν είχα ξανανιώσει έτσι! !Δεν ξέρω πραγματικά τι αισθάνομαι!!Αλλά ότι και να ήταν ο εγωισμός μου ήταν μεγαλύτερος! !Φτάσαμε έξω από την πόρτα του σπιτιού μου και τότε γύρισα στο κολλητό μου και του είπα:

-Πας στοίχημα? ? αν και ίσως δεν έπρεπε

-Τι στοίχημα??Με κοίταξε περίεργα

- Οτι μπορώ να τα φτιάξω με τη Ζωή και να της ραγισω την καρδιά όπως και με κάθε άλλη γκομενα έτσι θα πάρω εκδίκηση για ότι μου έχει κάνει!! Είπα! !Τα λόγια μου ήταν πολύ σκληρα και το μετάνιωσα αλλά δεν είχε πισωγυρισματα!!!

-Είμαι μέσα αλλά με κάποιους όρους!!απαντησε ενώ γελούσε αυτό με αγχώσε λίγο! !

-Λοιπόν τι όρους???...

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο!!Νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντικο!!Αν έχετε κάποια ιδέα για το μέλλον μπορείτε να σχολιάσετε γιατί θέλω γνώμες!!!Ευχαριστώ που το διαβάζετε!!❤ Μέχρι το επόμενο κεφάλαιο μα περνάτε όμορφα! !!

Στοίχημα  ΖωήςWhere stories live. Discover now