Κεφάλαιο 4

10.6K 617 14
                                    

Αφού πέρασε αρκετή ώρα αρχισα να έτοιμαζομαι!!Έβαλα ένα αρκετά κοντό φόρεμα(υπάρχει εικόνα) με κάτι ψηλές μαύρες μπότες και το δερμάτινο μου!!Ισιωσα το μακρύ μαλλί μου και βάφτηκα ελάχιστα!!Πρώτη φορά ντυνόμουν έτσι!!Κατεβηκα κάτω και ο αδερφός μου με κοιτάξε κάπως περίεργα δεν έδωσα σημασία χαιρέτησα και έφυγα!!

Όταν έφτασα έξω από το club με περιμενε η Χρύσα!!Και μου έκανε την ανακοίνωση

-Λοιπόν, κατά αρχήν είσαι πολύ όμορφη και κατά δεύτερον εκεί μέσα γίνεται ο χορός του σχολείου μας!! είπε και πήρε ένα μορφασμο πόνου επειδή φοβόταν πως θα αντιδρασω!

-Και για ποιο λόγο είμαστε εμείς εδώ? ?? Φώναξα

-Να γιατί σήμερα είναι τα γενέθλια μου και ήθελα να είναι ξεχωριστά απαντησε με λεπτή φωνή! !!

Τότε το ξανασκεφτηκα και αποφάσισα ότι δεν μπορεί να είναι και τόσο χάλια! !Έτσι της έκανα το χατίρι!!!Κατευθυνθηκαμε προς το μπαρ!! Και μαντέψτε ποιον συνάντησα???Ναι αυτόν που τον έχω δει τόσες φορές κι ακόμα δεν ξέρω το όνομα του!!!

-Όπ στις ομορφιές σου είσαι σήμερα!! είπε και με κοίταξε ειρωνικά.

-Σε αντίθεση με σένα κι αν κρίνω από τις σαβούρογκομενες που κουβαλάς εγώ έχω γούστο! !! Τον κοίταξα περιφανη με την απάντηση μου!!

Τότε η οι φίλοι του άρχισαν να γελάνε! !Εκείνος τους έκανε νόημα θυμωμένος για να φύγουν και πήραν μαζί και τη Χρύσα!!
Ταυτόχρονα με πλησίασε επικίνδυνα πολύ.

-Και τωρα οι δύο μας!! είπε και μου έκλεισε το μάτι!!

-Νομιζω ότι θα μείνεις μόνο σου γιατί καποιοι έχουν και δουλειες και δεν ακούνε μόνο το μπαμπακα τους!!! είπα και πηγα να φύγω

Αλλά δεν με αφήσε με επιάσε από το χέρι και μου ψιθυρισε! !Ένιωσα περίεργα είναι η αλήθεια, ίσως να φταίει η απέχθεια ήλπιζα ! !Μετά από αρκετή προσπάθεια και ενω δεν με άφηνε (αν καιωδεν ήθελα να το παραδεχτώ ήταν δυνατός) του εδωσα μια κλωτσια πολύ διακριτικά(όχι και τόσο δυνατός ) και πήγα να βρω τη Χρύσα η οποία δυστυχώς για μένα φιλιοταν με έναν φίλο αυτού του βλακα!!!Επειδή λοιπόν δεν είχα τι άλλο να κάνω και δεν ήθελα να τις κάνω χαλάστρα, πήγα στο μπαρ κι άρχισα να πίνω!!

Μετά από 2 μπύρες 1 βότκα και κάτι σφηνάκια που με κέρασαν αισθανόμουν περίεργα και όμορφα!!Βέβαια,εννοείται πως ζαλιζομουν αλλά δεν έδωσα πολύ σήμασια!!!

Τότε ανέβηκε στη σκηνή ο Dj και ανακοινώσε τη βραδιά Καραοκε!!Όλοι έκαναν σαν τρελοί αλλά κανείς δεν τολμούσε να ανέβει στη σκηνή εκτός από μένα φυσικά που πήρα το μικρόφωνο και έγινε χαμός τραγούδησα το Love like oxygen των Shinee και χόρευα σαν τρελή! !Όλοι με κοιτούσαν, η Χρύσα προσπαθησε να με μαζέψει κάνα δυο φορές αλλά μάταια!!!Εγώ συνέχιζα και χόρευα!!Όταν τελείωσε το τραγούδι χειροκροτησαν! !!Τη στιγμή που κατεβηκα από εκεί πανω με πλησίασε ένα ωραίος νεαρός!! Λίγο μεγαλύτερος από μας!!

-Στέφανος. είπε με βαρια φωνή

-Κι εγώ είμαι η Ζωή του απαντησα ναζιάρικα!!!

-Έχεις πολύ ωραία φωνή και φαντάζομαι δεν είναι το μόνο ωραίο που έχεις! !μου έκλεισε το μάτι..Εγώ μόνο γέλασα πρέπει να με πείραξε το ποτό που δεν του έριξα καμιά να πάει από εκεί που ήρθε!!

Μιλούσαμε για αρκετή ώρα και μετά αρχίσαμε να χορεύουμε με κρατούσε από τη μέση και ήταν πολύ κοντά μου, το άρωμα του με ζαλιζε ή ήταν το ποτό!!!Τα κορμία μας ήταν κολητά και τα πρόσωπα μας απειχαν εκατοστά! !Μετά από λίγο αφέθηκα στο άγγιγμα του και εκείνος με πλησίασε για να ακουμπήσουν τα χείλη του τα δικά μου (ξαναλέω ήμουν μεθυσμένη )Φυσικά δεν προλαβε, γιατί ο γνωστός ανόητος ήρθε και τον έδιωξε εκνερισμενος!!Δεν κατάλαβα γιατί να είναι τόσο μα τόσο..Αυτός με πλησίασε με τράβηξε από το χέρι και με έβγαλε έξω! !Η ζάλη είχε γίνει πιο έντονη!!

-Τι ήταν αυτό? είπε

-Κι εσένα τι σε νοιάζει τι κάνω εγώ?? του φωνάξα,ούτε καν με ξέρεις κι ούτε θέλω να με μάθεις γιατί και να μπορέσεις δεν πρόκειται να με καταλάβεις συνέχισα. ΤΟ ποτό με έκανε να πω πράγματα που δεν έπρεπε αλλά δεν μπορούσα να τα κρατήσω άλλο μέσα μου

-Δεν έχεις καταλάβει ότι είσαι μεθυσμένη και θα μπορούσες να πάθεις οτιδήποτε!??? είπε και πέρασε το χερι του γύρω από τη μέση μου

Το άγγιγμα του ήταν τόσο απαλό και γλυκό καμιά σχέση με την προσωπικοτητα του! !Ένιωθα σαν μικρό παιδί στα χέρια του δεν μπορούσα να αντισταθώ!!!Μα τι λέω το αλκοόλ με έχει χτύπησει στο κεφάλι πρέπει κάτι να βρω να πω!!

-Χειρότερο από το να είμαι μαζί σου τώρα δεν νομίζω!!απάντησα φωναχτά μετά από αρκετή ώρα!!

Τότε τα χαρακτηριστικα του προσώπου του σκληρυναν!!Τον είχα νευρίασει πάρα πολύ και το ευχαριστιομουν ! !Η ανάσα του χτυπούσε το πρόσωπο μου και η καρδιά μου συχρονιζοταν με το χτυπο της δικιάς του! !Τα πρόσωπα μας απειχαν χιλιοστά.Αλλα τελευταία στιγμή καταφερα να τον σταματήσω!!

-Αγορακι μαζί σου ούτε μεθυσμένη.Του είπα και γέλασα

-Χρήστος,γαμωτο. Έχω κι όνομα ξέρεις δεν είμαι αγορακι είπε νευριασμενος! !

Πάρολα τα νεύρα, δεν έκανε καμία κίνηση προς τα πίσω ίσα ίσα χωρίς να προλάβω να πω κάτι άλλο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένωσε τα χείλη του με τα δικά μου , με έφερε πιο κοντά του εγώ τον άρπαξα από το λαιμό (3η φορά ήμουν μεθυσμένη) και συνέχισα να τον φιλάω!!
Ώσπου πάλι καλά ακούστηκε μια άγνωστη φωνή

-Χρήστο....

Στοίχημα  ΖωήςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα