E prometti domani a tutti parlerai di me

379 29 2
                                    


Multimedia: Mercan
Bölüm şarkısı:

Bu bölüm hiç içime sinmedi ama daha fazla geciktirmek istemedim çünkü birkaç hafta bölüm gelemeyebilir. Taşınma işleriyle uğraşıyorum. Gerçekten aşırı stresliyim ve hiç keyfim yok. Umarım bunu bölüme yansıtmamışımdır ve umarım bölümü beğenirsiniz. <3

İyi okumalar

..

Nefesimi düzene sokmaya çalışırken kafamı koltuğa yasladım. Az önce olanlar aralıksız dört sezon dizi izlemiş etkisi yaratmıştı.

Patika yolun çıkışına kadar burkulmuş bileğim yüzünden Damiano'nun kucağında patates çuvalı edasıyla gelmiştim.  Ethan'ın bizi bilmem kaçıncı kez böldüğü esnada birkaç arama ekibini, ambulansı ve arabaları görünce gelen gazeteciler, tabiki Eurovision birincisi biricik Maneskin'in solistini ve bateristini tanıyıp fotoğraf çekmeye başlamışlardı.

Ah bir de solistin kucağında, boynuna koala gibi sarılmış ve öpüşmek üzere olan ben detayı da vardı. Telefonda az önce Thomas'ın özetlediği gibi kısacası sıçmıştık.

Damiano benim rahatsız olduğumu fark edince arkadaşım,kuzenim falan demeyi düşünsede engel olmuştum. Ertesi gün kuzeniyle öpüştü diye haberi çıkmasını istiyordu galiba.

O yüzden hiç cevap vermeden beni önce ambulanstaki ilk yardım görevlisinin yanına götürmüş, elime ve dizime pansuman yaptırmış, ayağımı sardırmıştı.

Ardından benim de ayaklarımın olduğunu unutmuş olacak ki tekrar beni kucaklayarak arabaya taşımıştı. Şey buna bir itirazım yoktu ama etraf gazeteci doluydu.

Kafamı cama yaslayıp gözlerimi kapatırken mırıldandım. Gece doğru dürüst uyuyamamıştım zaten. Şimdi biraz uyumamın kimseye zararı yoktu.

Umarım horlamam diye geçirdim içimden.

..

Yastığa biraz daha gömülürken homurdanarak bir elimi iki yastığın arasına sokmaya çalışırken bir elimle de bacak arama koyduğum üçüncü yastığımı aradım.

Yastığı bulamamam ile söylenerek kafamı kaldırdım. Ben sadece ayakkabılarımı fırlattığımı sanıyordum, yastıklarımı da mı fırlatmaya başlamıştım yoksa Odamda olmadığımı fark etmem ile kaşlarımı çatarak esnedim. Nerdeydim lan ben?

Siyah duvarlar, siyah yatak, siyah çarşaf, siyah yastıklar.. odadaki tek renkli şey büyük camla ayrılmış kısımdaki geniş küvet ve etrafındaki ışıklandırmaydı.

Oda yatağın karşındaki geniş televizyon ünitesinin üzerindeki parşömen yığını hariç oldukça topluydu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oda yatağın karşındaki geniş televizyon ünitesinin üzerindeki parşömen yığını hariç oldukça topluydu. Ama ünitenin üstünde o kadar çok yığılmış parşömen vardı ki odanın kalanının toplu olmasını bastırıyordu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 21, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

CORALINEWhere stories live. Discover now