E sarai pronto per lottare, oppure andrai via

326 27 23
                                    



Multimedia: Tek akıllı insan Ethan bebeğim
Bölüm şarkısı: Måneskin- Recovery

                              İyi okumalar

..

"Bu sefer de hiçbir şey söylemeden kaçacak mısın?"

Kurduğu cümleyle tuhaf tuhaf yüzüne baktım. Ethan bizi bölene kadar sonu doğum kontrol hapıyla biten dakikalara doğru ilerleyen biz değilmişiz gibi nasıl rahat olabiliyordu?

Büyük ihtimalle benim gibi kalbi çarpmadığı içindi. Vücudu daha fazlası için yalvarmadığı, beyninde yaşanan olaylar. dudaklarımızın dansı sona erdikten sonra, defalarca tekrar tekrar oynamadığı, her oynayışta nefesi kesilmediği içindi.

Büyük ihtimalle benim gibi hissetmediği içindi.

"Tam olarak ne söylememi istiyorsun?" diyerek mırıldandım. Şu an kendimi lise birde flörtü olan ve annesine yakalanan ergenler gibi hissediyordum. Tabi bizim biraz ileri gittiğimiz gibi ufak bir detay daha vardı.

Birden annemin Damiano ile tanışsa, nasıl bir tepki vereceği geldi. Büyük ihtimalle ilk başta dövmeleri, piercingleri ve çoğu zaman sahnede yaptığı koyu farlarını görünce büyük bir şok geçirirdi. Ama yargıladığından falan değil çünkü annem kimseyi ama kimseyi yargılamazdı. Her zaman, bardağın dolu tarafını gören ve insanlara karşı asla önyargı beslemeyen bir kadındı. Ardından bu görünüşün ona ne kadar yakıştığını fark eder. Sonra derin sesini duyunca ona hayran olur. Şarkı söylerken duyunca ise Damiano'yu istemeye giderdi.

"Mercan, Damiano! Oyun bitti, hava kararmaya başlıyor. Yirmi dakikadır sizi bekliyoruz"

Bize seslenen Victoria ile bakışlarımı hala gözlerimin içine bakarak benden düzgün bir cevap bekleyen Damiano'dan çektim. Benden cevap bekliyorsun da yarım saat önce zehir gibi çalışan nöronlarımın her bir zerresi, senin dudaklarına kapanmam için benimle kavga ediyor.

Umarım Nida'nın dediği gibi fok balığı gibi bakmıyorumdur şu an çocuğa.

Kuruyan dudaklarımı yalayıp bakışları tekrar dudaklarıma kayan Damiano'ya son bir kez bakıp ayağa kalktım. "Geliyoruz."

Victoria'nın arkasında sırıtarak duran diğerleri gülmelerini saklamaya çalıştı. Onlara göz devirip yürümeye başladım. Kız olsa kesinlikle Nida olarak doğacağına emin olduğum Thomas konuştu. "Sizi iki dakika yalnız bırakmaya gelmiyor. Japon balıklarına dönmüş oluyorsunuz sizi bulduğumuzda."

Elim istemsizce dudaklarıma gitti. Az önce, anın hissiyle fark etmemiştim ama dudaklarım yanıyordu. Hayır, gerçek anlamda yanıyordu. Hayvan gibi öpmüştü resmen.

Düşündüğüm şeyin hoşuma gitmesi ile kendi kendime güldüm. Resmen iki kere Damiano. David ile öpüşmüştüm. CV'me ekleyip iş başvurularında kullanabilirdim bunu.  Zira kendisi son bir buçuk aydır bütün dünyadaki kızların sevgilisiydi.

Thomas tekrar konuştu. "Soruma cevap alamadım?"

Ethan sabır dileyerek gözlerini kapattı. "Soru sormadın gerizekalı."

"Tamam şimdi soruyorum. Çocuk yapacaksanız cinsiyetini ben seçebilir miyim?"

Tıp okuyacağını her ortamda belli etmeye bayılan Nida mırıldandı. "Onu Damiano'nun spermleri belirleyecek.."

Utançla dudaklarımı birbirine bastırdım ve gözlerimi yumup yürümeye devam ettim. Çok kötü malzeme vermiştik. Ağzını son on dakikadır açmamış olan Damiano'nun konuşması ile kendime geldim.

CORALINEWhere stories live. Discover now