Alt ender alltid godt til slutt

12 1 2
                                    


Jeg satt i enda et intervju, denne gangen med VG.
De stilte spørsmål som 'Hvordan føltes det?'
'Hvorfor gjorde du det?'
'Trodde du du kom til å dø?'.
Jeg svarte på masse andre spørsmål.

~

"Ja, jeg tenkte vi kunne dra på ferie til Spania i høstferien" sa mamma. Helt siden igår har jeg merket en forskjell på mamma og pappa. De så mer gladere ut enn før. Kanskje det å finne morderen hjalp dem. Det hjalp ihvertfall meg.

~

Jeg gikk til skolen neste dagen med Oskar og Marius. Alle stirret på meg når vi gikk inn. De viste vell om det som skjedde på lørdag. "Så, hvor skal dere i høstferien?" Spurte Oskar. "Spania" sa Malin og Karoline på likt. Begge begynte å le. "Jeg og" sa jeg. "Jeg å" sa Linda, Oskar og Marius. Alle ga hverandre forvirrede blikk. "By?" spurte jeg. "Alicante" sa alle. "Jeg å" sa jeg. "Vi bare tuller" sa Linda. "Eller, vi skal dra ditt med deg, vi skulle overraske deg" "Hæ?" Spurte jeg. "Foreldrene dine spurte foreldrene våres om vi alle skulle dra til Spania sammen og leie et stort hus" sa Marius. Det må være ganske stort hus. "Åh, kult" sa jeg.
RIIING.
Det ringte inn. Wow, dette kommer til å bli det beste skoleåret.

~~~~~~~~
Vell, dette var kanskje den dårligste slutten av alle historier. Jaja, sorry for at det tok sin tid. Men nå som jeg er ferdig er jeg ikke helt sikker på om jeg skal lage ny bok. Hvis du vil: kommenter hva du vil den skal handle om.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 15, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Den ensomme guttenWhere stories live. Discover now