Grayson ∞ Kap.2

264 16 2
                                    

• Grayson's perspektiv •
(Grayson på bilden)

Att allt började med att mina närmaste vänner skulle på fest och släpade med mig för som 19 åring och alpha så började det bli dags att gå ut och söka efter min mate som att hon inte fans i flocken, därför släpa dom med mig till en fest för bara skiftare från olika flockar utan att det blev bråk.

"Kom igen Grayson, det blir kul" sa Jayden -beta- uppmuntrande.

"Jaja, om du säger det så!" svarade jag lamt och fortsatte att köra mot festen.

5 minuter senare •

När vi äntligen kommer fram till 'herrgården' så parkerar vi och går in i det fulla huset. Direkt när vi kommer in splittras vi som var med.

Jag går direkt till baren och tar ett glas om jag ska klara det här.

Efter en stund går jag för att leta upp en toa och gör mina behov innan jag går tillbaka för att där slås av en doft som bara kan tillhöra en person. Min mate!

Jag börjar reflexmässigt söka efter henne, men märker snabbt att det är omöjligt med allt folk här inne.

"Tjo, Grayson" nästan skrek Jayden som kommer fram till mig. "Har du hittat henne än?"

"Hon är här men jag vet inte var!" Svarade jag frustrerat. Jag kastade en snabb blick tillbaka på alla som dansade och fastnade med blicken på två tjejer som dansade med en varsin kille. Jag fastnade direkt vid tjejen med den svarta klänningen som dansade tätt med ryggen mot killen bakom.

Jag känner direkt avundsjukan stiga och vet direkt att det var min mate för att sedan känna hur min varg höll på att ta över och ett lågt morrande kommer ur strupen aromatiskt.

"Hittade henne!" Morrade jag fram till Jayden som förvånat tittar upp på mig när jag snabbt reser mig och börjar tränga mig fram bland alla svettiga kroppar. När jag börjar närma mig kommer det fram ett morrande 'min'.

När jag tillslut kommer fram till henne och rycker snabbt bort killen som ilsket tittar på mig innan han ser vem jag är och snabbt försvinner in bland folkmassan.

Jag är snabb med att ta hans plats bakom min mate och gosar in ansiktet i nacken på henne och drar in hennes ljuvliga doft och håller om henne hårdare och känner hur stötarna for runt i kroppen.

"Hitta honom" hör jag hennes ljuvliga röst och tittar upp mot hennes kompis mitt emot, som först tittar misstänksamt mot mig innan hon skrämt spärrar upp ögonen och backar ett steg.

Min mate vänder sig om mot mig innan hon bakar ett steg.

"Det är inte möjligt!" Sa hon skrämt medan jag sträcker mig efter henne för att få ha henne nära igen men hon backar bara mer innan hon vänder sig om och snabbt börjar tränga sig igenom alla dansande skiftare och jag var snabb efter henne.

"Vänta, vad händer?" Nästan skrek jag desperat efter henne då det kändes som att förlora henne när hon springer ifrån mig. När vi kommer ut från huset får jag äntligen tag på henne och tag ett ganska hårt -inte så det gör ont- om hennes handled som hon genast börjar rycka och dra för att komma loss men jag ingen tänker att släppa taget. Tårarna börjar rinna ner för hennes kinder och jag är snabbt med min händer för att torka bort tårarna. Hon lutar sig mot mina händer. "Vad händer?" Fråga jag svagt.

"Du är alfa över Dark Moon!" Svarade hon svagt men rädd.

"Ja, vad är det med det?" Frågar jag förvirrat.

"Jag är syster till alfan över Star Moon!" Svara hon som att det var självklart. Jag backar bak ett steg när jag förstår varför hon blev så rädd förut.

"Vad ska vi göra?" Frågade jag men var egentligen rädd för vad jag skulle få för svar.

"Jag vet inte!" Svarade hon medan tårarna rinner ännu en gång och nu är jag snabb med att dra in henne i min famn. Det är så skönt att hålla om henne så här.

"Vad ska jag säga till min familj! Ja, jag hittade min mate och det är vår värsta fiende! Är ni glada för min skull? Nej knappas va!" Sa hon med gråten i halsen medan jag trycker henne hårdare mot mig.

"Det löser sig, vi klarar det tillsammans!" svarade ja och höll om henne ännu hårdare och gav henne en puss i hårbotten som fick henne att titta upp på mig och jag ner på henne.

"Vi kan inte lösa det, bara om vi skulle avvisa-" hann hon bara säga innan jag pressa sina läppar mot hennes som fick henne att bli chockad med besvarade den snabbt medan det flög gnistor runt om oss.

"Du skulle bara våga avsluta den meningen!" sa jag strängt efter kyssen vilket fick henne att svagt le innan hon ställde mig på tå och pressa hennes läppar mot mina åter igen med ett svagt leende den här gången som jag snabbt besvarade.

"Vi kysser varandra utan att ens veta vad den andra heter" skrattade hon fram mitt i kyssen vilket fick oss att släppa ifrån och skratta lite. "Jag heter Ice iallafall" skratta hon fram.

"Och jag heter Grayson" svarade jag och log mot henne.

• Ice's perspektiv •

Vi fick då inte någon lång stund själva innan det kommer utrusande det som var här ifrån bådas flocker.

"Backa undan från min syster, NU!" Skrek Camron så fort han kommer ut. Grayson backade fort undan och Camron var fort framme vid mig som skydd emellan oss. "Är du okej?"

"Jag vet inte riktigt, jag menar visst jag har hittat min mate och det är ju kul och så men varför just mig, att få vår fiendes alfa som mate. Jag är rädd, både att bli avvisad eller den smärtan som det kommer innebära om jag stannar hos oss men har kvar honom som mate samtidigt. För jag kommer ju inte kunna berätta för mamma och pappa utan att få frispel!" Nästan viskar jag fram och snabbt kramar Camron om mig och låter mig gråta ut.

Jag hör att svagt morrande och tittar över Camron's axel och ser hur Grayson försöker slita sig loss från hans flockmedlemmar som håller fast honom medan han håller sina nu mörka ögon mot oss.

Jag tar mig loss från Camron och går fram till Grayson och kramar om honom. "Ta det lugnt, andas!" Viskar jag så bara Grayson kan höra. Jag känner direkt hur han slappnar av i min famn och kramar om mig hårdare.

"Jag tänker inte förlora dig bara för att våra flocker är fiender!" Svarar Grayson bestämt och håller om mig hårdare mot sitt bröst.

"Vi löser det tillsammans!" Viskar jag tillbaka innan jag släpper greppet om honom och tar ett steg tillbaka och ger honom en sista blick innan jag vänder mig om och gick tillbaka till Camron, Alice och Dean. Vi gick till bilen och innan jag satte mig i den så gav jag Grayson en blick som nästan bara visar sorg även om jag har ett leende på läpparna.

<><><><><><><><><><><><>

Förlåt för att det har tagit så lång tid på att uppdatera men det var så mycket i skolan nu i nian men tala nationella och massor av prov nu innan jul och sen har det vart så mycket att göra nu fram till jul och nyår.

Men jag hoppas ni tycker om fortsättningen iallafall.

God jul och gott nytt år!

// J <3

Mate fienden (Pausad)Where stories live. Discover now