ARA

7K 216 36
                                    

Merhaba sevgili Esentepe'liler.
Öncelikle bu duyuruyu istemeyerek yazdığımı belirtmekte başlamak istiyorum açıklamama.

Bu yıl daha öncede bahsettiğim gibi son yılım. Şu zamana kadar pek işin ciddiyetinde değildim. Çünkü bir hedefim yoktu. Ama artık bir hedefim ve kazanmak istediğim bir üniversite var. Bu nedenle bu yıl için kendimi sıkıp , soyutlayarak sadece hedefime odaklanmam gerekiyor. Hatta zorundayım. Çünkü ne yazık ki bu yarış çok zor.

Bu yüzden bu hikayeye , hatta hesabıma ara vereceğim. Her zaman asıl ilgi alanımın hayal gücüm olduğunu düşünmüşümdür. Çünkü kendi kafandan yeni hayatlar ortaya çıkarıyorsun ve olaylar sana bağlı olarak gerçekleşiyor. Bu his mükemmel bir şey. Saatlerce oturup yeni yeni senaryolar hayal edebilirim. Ediyorum da. Bundan bıkacağımı da hiç sanmıyorum. Kafamda o kadar çok senaryo var ki ! Bunları yazıya dökmek için içimde olan o heyecanı anlatamam bile. Ama her şeyin zamanı var. Bir yıl sonra tekrar buraya döneceğim ve o zaman hem rahat hem de kendimi hikayeme odaklamış olarak karşınızda olacağım. Bir yıl size çok uzun bir süre gelebilir.Haklısınız da. Ama ben o zaman tekrar buradan devam edeceğim yazmaya. Seçim sizin.

Benim yanımda olan herkese çok teşekkür ederim.İnanın sizleri gerçekten seviyorum. Kendinize iyi bakın. Son olarak beğendiğim bir sözü paylaşmak istiyorum.

" Degiştiremeyeceğin bir geçmiş geride dururken ; biçimlendirip, sahip olabileceğin bir gelecek seni bekliyor."

ESENTEPEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin