-35-

8.7K 530 109
                                    

" Buraya bu kadar sık gelmen tehlikeli sarışın. "

Beynime baskı uygulayan yüksek sesli müziğin arasından gelen sesle beraber kafamı sese çevirdim.Geçen sefer bana sarkıntılık eden piercingli çocuk kollarını karnında bağlamış , hafif gülümseyerek bana bakıyordu.Üzerimde olan öfke ile beraber çocuğa sert olduğunu düşündüğüm bakışımı gönderdim. sert olduğunu düşündüğüm bakışımı gönderdim.Çocuk yaslandığı yerden dikleştiği an bedeni hemen önüme çıktı.Önümdeki bedenini koluma ittirip , hızlı bir şekilde vücudumu yanından kaydırdım.

" Benim için mi yoksa senin için mi ?" derken omzumun üstünden ona bakıp gülümsemeyi ihmal etmedim.Gülen yüzü bozulurken tekrar önüme döndüm.

Geçen sefer bana gösterdiği odanın önüne gelip , açık olduğunu umduğum kapıyı ittirdim.Tam da umduğum gibi kapı sinir bozucu bir cızırtı ile birlikte aralandı. Tek adımımı içeri sokup kafamı odada gezdirdim. İklim beni görünce uzandığı yatağında vücudunu dikleştirdi.

" Bu sinir bozucu olmaya başladı artık. " diye söylendiği vakit , dediğine aldırmadan yanına gittim.

" Hemen her şeyi anlat.Yoksa hiç iyi olmaz. "

" Neyden bahsediyorsun ?" dedi omzunun üzerindeki kahverengi saçlarını geriye savurup, kafasını bana çevirirken.

" Bora' dan.Alper ile nasıl bir oyun çevirdiğinizden." sıkmaktan kırmızı olacağını düşündüğüm elimi ona doğru çevirdim. " Çabuk !" sesim o kadar yüksek çıkmıştı ki bu beni bile şaşırtmıştı.

O da benim gibi şaşırmış görünen yüzünü önce yere eğip birkaç saniye sonra tekrar kaldırdı. " Çok merak ediyorsan , Alper' e sor. " deyip bedenini oturduğu yataktan ayırdı.

Kalkması ile beraber elimi koluna saplayıp tekrar oturmasını sağladım.

" Seni uyardım. Bir kez daha uyaracağım. Eğer anlatmazsan o kaçtığın ayyaş üvey babana burada kaldığını söylerim. Hem de zevkle. "

Kolay kolay konuşmayacağını tahmin ettiğimden Çağlar ' a biraz araştırma yapmasını istemiştim. Çağlar da verdiğim görevi başarıyla yerine getirmişti.

" Bunu yapamazsın!" sesinin titremesiyle yüzümde oluşan tebessüm ile birlikte korkmuş görünen yüzüne baktım.

" Sen bilirsin." deyip kolunu bıraktım. Arkamı döndüğüm sırada isteksiz bir şekilde seslendi.

ESENTEPEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin