BEN GELDİM

6.9K 279 53
                                    

Başlıktan da anlaşılacağı üzere ben geldim !
Az kalsın gelemiyordum, ondan en son bahsedeceğim.

Yorumlarınızı tek tek okudum , hepiniz süpersiniz !

Ve 100.000 olmak üzereyiz bu da çok iyi sürpriz oldu .

Şimdi gelelim yorumlarınıza...

Tam da tahmin ettiğim gibi Bora' ya çoğu kişi kızmış. Ama ben sizin aksinize ona kızamıyorum. Evet , Hayal'i kullanması yanlıştı. Ama bunu isteyerek yapmadı , başka çaresi olmadığı için yaptı. Ona bu kadar bağlandığını, bu kadar yaralanacağını bilmiyordu. Anladığı an bırakmaya çalıştı zaten.
Bora ' yı anlamaya çalışın biraz.Neticede hasta bir çocuk. Ve yaşadığı şeyler çok zor. Bir kere kilitli bir geçmişi ve kendinden bağımsız ortaya çıkan başka bir karakter var.Empati kurarsanız belki biraz da olsa anlayabilirsiniz.

Bazılarınız da şey demiş, Bora iyileşsin ve sadece tek karakter Alper kalsın gibisinden bir şeyler.

Arkadaşlar asıl kişilik Bora.Eğer Bora iyileşirse Alper olmaz zaten. Bora' nın iyileşmesi durumunda Bora ' nın yok olması gibi bir seçenek yok.

Bir diğer yorum ise Alper Ateş' e masum diyenleriniz var.Buna çok güldüm. Hayal 'e karşı kötü olmayabilir ama sakın Alper' i hafife almayın.

Yolculuk boyunca tam üç dört saat kafamdan senaryoyu film gibi geçirdim. Bildiğiniz Esentepe'yi izledim. Ve bazı şeyler daha da netleşti. Gençler öyle bölümler gelecek ki belki ağzınız açık kalacak. Sandığınız her şey yanlış çıkabilir hazırlıklı olun. Düşündüm de daha hikaye başlamamış bile. Çok çok farklı bölümler gelecek ben bile çok heyecanlıyım.

Son olarak en başta bahsettiğim gelememe mevzusuna gelelim. Başıma bir olay geldi ve az kalsın gelemiyordum. Olay geçti bitti , çok şükür atlattık. Üzerinde durmaya gerek yok bu yüzden. Ama benden bir tavsiye , önceki bölümde Hayal' in dediği gibi her anı son an gibi yaşayın arkadaşlar. Ne olacağını bizler bilemeyiz. Güzel ve dikkatli yaşayın !

Yeni bölüm bugün ya da yarın gelir inşallah. Kendinize iyi bakın Esentepe halkı !

ESENTEPEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin