Capitolul 11. Bataie.

9.5K 524 43
                                    

~Kim~

Il vad pe Chasen cum merge spre Amber,iar asta nu-mi miroase a bine.
Cred ca se va lasa cu scantei...mbine, pe cine pacalesc?! Scantei? ...artificii chiar.

Bratul lui incordat ii se inclesta in parul ei blond si drept, atat de tare incat ea cade pe jos,iar el ramanand cu un smoc blond in mana.

Toti privim mirati,iar ea plangand de jos se ridica si il priveste in ochi,apoi se apropie de el. Maxilarul sau incordat isi pierde din proeminenta si ramane uimit oarecum de ce ii sopteste blondina ce dupa pleaca.

Dupa vreo 10 minute de la scandalul din cantina, ma ridic de la masa si ma indrept spre usa,cand o mana ma opreste.

Doar doua boabe de dupa ochelarii mari si rotunzi se zaresc,iar firele de par ce acopera lentilele groase, ma face sa recunosc aceasta persoana.

-Kim, trebuie sa vorbim! Zice el sufland din greu.

-Erik? Ce s-a intamplat? Zic uitandu-ma la baiatul ce rasufla din greu.

-Pai...eram, oarecum,vezi tu... eu... -se balbaie el, dar nu apuca sa termine caci bad-boy-ul se prezinta si el.

-Aici erai. Spune el imobilizandu-ma din nou,iar protestele mele ce erau in zadar,au incetat cu timpul .

-Las-o in pace! Vrea sa strige Erik,ar mai mult sopteste.

-Acum, nu mai am chef si de tine! spune Chasen serios si il impinge cu o mana,facandu-l pe Erik sa cada. O vad pe Christina ca il ajuta sa se ridice,iar Erik o priveste uimit, ca pe o fantoma.
Imi mai arunca o ultima privire si il vad cum o impinge pe Christina la spatele sau si sare pe Chasen.

In momentul asta, gura mea este cazuta jos de la soc. Nu mi l-as putea imagina pe Erik ca un bataus sau ca vreun Chasen, dar nu stim niciodata ce ne rezerva viitorul.

Il vad cum ii sare in slinare si incepe sa-l loveasca. Primele cateva secunde Chasen nu reacriona nici cum si cel mai pribabil de la soc,dar dupa a inceput si el.

-Nu se mai poate asa! Erik, termina, intervine si roscata, incercand sa-l dea jos pe baiat de pe bad-boy.

Fara sa ma gandesc, intervin si eu pocnindu-l pe Chasen, pentru a-l lasa pe Erik in pace. Evident ca sacul asta nu simte nimic si il da jos pe Erik si il pune la pamant cu o ploaie de pumni. Christina,il loveste si ea pe Chasen ,dar in zadar.

Se enerveaza si o loveste si pe Christina cu un cot direct in buzele sale carnoase,primind dupa cateva secunde o nuanta rosie-sangerie.

Il ridica in picioare si il loveste si in picioare,indiferent de protestele roscatei. Il trag pe Erik si intervin eu, iar pumnul ca o piatra al lui Chasen imi strapunge fata, asa incat cad jos.

Simt contactul meu cu solul si deja incep sa ametesc.

Durerea este insuportabila si ma abtin sa nu plang desi vad sange in jurul meu.
Apoi, singurul lucru care mi-l mai amintesc sunt Christina si Erik ce incercau sa ma trezeasca si pe Chasen enorm de speriat si toti suntem incercuiti de elevii din cantina, iar apoi totul se transforma intr-o ceata densa.

~Christina~

Am incurcat-o rau! Si la fel si buza mea care sigur e sparta de la cotul lui Chasen. Adica pe bune, copilul asta face box de la 3 ani?

I-a dat un pumn lui Kim,incat a lesinat,iar acum tip la ea sa se trezeasca. Nici nu stiam ca lacrimile sunt siroaie pe fata mea, provabil de la soc. Mainile imi tremura si nu-mi vine a crede. Parca totul e un vis. Sper sa fie totul un vis.

-Kim, trezeste-te! Kim! Tip eu in gura mare.

Erik e socat,iar nenorocitul de Chasen la fel. Nici nu o sa stie ce il asteapta.
Macar acum sa nu se mai bata.

-Sunteti multumiti? Strig la amandoi cat ma tin plamanii. Sunteti niste idioti dati dracului! Injur eu si incep sa plang pe pietul celei mai bune prietene.

Simt cum mana lui Erik incearca sa ma linisteasca, frecandu-mi incet spatele.

-Nu ma atinge! Tip la el ,aruncandu-i mana de pe mine.

-Lasa-ma sa iti explic! Spune el incet,probabil ametit de la pumnii lui Chasen. Oricum fata sa alba ca laptele a prins o culoare de mov si sangerie si la fel si Chasen.

-Gura! Tip eu.-Sunteti amandoi niste gunoaie! Lasati-ma odata dracului in pace! Tip eu.

Sunetul ambulantei rasuna din curtea scolii si dintr-o data ii vad pe asistenti cum o iau de langa noi pe Kim si o duc afara la masina. Toti elevi ocupa fiecare geam ca sa observe show-ul.

Dau sa ma duc si eu, dar ceva ma opreste.

-Tu, Christina Anderson, in biroul meu, acum! Ii aud vocea nervoasa a directorului din spatele meu. Ma intorc ca sa-i intalnesc privirea devoratoare si raman stana de poatra.-si la fel si voi, domnule Woods si domnule... Crower?! -spune el socat dupa ce il vede pe Erik.

-Dar Kim- spune Chasen, dar e intrerupt.

-Niciun "dar" domnule Woods. Sunt foarte dezamagit- spune el incet- DE VOI TOTI- tipa el dintr-o data, incat ma cutremur toata.

Fara sa mai ezit, ma iau si ma duc rapid pe langa el si ma indrept spre biroul sau.

E numai vina mea. Adevarul e ca sunt geloasa pe Kim. Mereu toti baietii pe care-i plac sunt indragostiti de ea. Ce fel de prietena sunt eu? Adica, din vina mea, ea zace in ambulanta aia nemernica. Dar atunci cand Erik si-a imaginat ca eu sunt Kim, atunci am izbugnit in lacrimi la fuga. M-am descarcat in fata lui scu probeleme mele si asta am simtit pe moment, ca el e singurul ce ma intelege si ne-am sarutat. Dar evident a fost o gresala...

Toti stam pe trei scaune asezate in fata biroului domnului director?cand dintr-o data usa este trantita cu putere si tresar de la zgomot.

-Aveti idee ce ati facut? Tipa el la noi.

Toti inghitim in sec.

-Ma tem ca va trebuii sa exmatriculez pe careva dintre voi,daca mereu se intampla scene de acest fel.

Am incurcat-o rau!

Si acesta este ultimul capitol "tragic" sa zic asa :)). Restul va fi cam interesant si tentant :> cred ca v-am lasat de multe ori in suspans si inca va voi mai lasa ;)) ce pot sa zic? Ador rasturnarile de situatie♡❤
Scuze pentru greseli :).

Inaccesibil [+18]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum