Capitolul 9. Ochi intensi.

10.9K 531 30
                                    

~Amber~

-Buna Chasen! Spun in timp ce intru in camera si-mi imbratisez iubitul. -cum te mai simti?

E confuz pe patul asta de spital nenorocit si jegos. M-am certat chiar si cu o asistenta pentru conditiile in care este nevoit sa stea iubitul meu. Nenorocitii astia isi bat joc chiar si de bietii batranei de aici daca ii tin in asemenea conditii.

-Unde sunt? Intreaba el fracandu-si ochii cu dosul palmei.

-La spital,scumpule! Stai linistit. Acum esti bine,spun prinzandu-i mana in a mea, semn de incredere.

Nici bine nu percepe ce spun,caci isi retrage agresiv mana din a mea si se ridica agitat din pat. Stiu prea bine ca nenorocita aia curva de Kim i-a facut asta. Dupa ce am intrat in camera si pe ea am vazut-o alergand, l-am gasit pe Chasen pe pat si cu o vaza sparta langa el asa ca, n-am mai stat pe ganduri si l-am adus direct la spital.

Oare cu ce l-a obligat pe Chasen iar el a refuzat-o incata ea s-a enervat si l-a lovit? Si dupa, ca sa isi mai ia si talpasita, tai-o la fuga.
Tipic ei...

Oricum, atata timp cat Chasen e al meu,nu-mi pasa ce face,dar daca indrazneste sa il mai atinga sau sa se mai uite la el, ii rup fiecare os din ea.
Jigodia naibii...

Probabil Chasen a visat ceva... ca era foarte relaxat si chiar ii placea mult incat ofta in vis,dar i s-a spulberat cand lumina puternica pe care am aprins-o cand am intrat in camera, i-a deranjat ochii.

-Dar Kim unde e?intreaba el fapt care ma face sa explodez.

Ma zmucesc de pe marginea patului pe care m-am asezat si incep sa-i tip.

-Cum indraznesti? Eu ca o iubita grijulie stau aici langa tine si te sustin, iar tu? Ce naiba faci? Ma intrebi de toate parasutele care te baga aici in spitalul asta jegos pentru care m-am certat si cu asistentele...

El se uita uimit la mine,pentru ca asta e prima data cand tip la el. Acum constientizeaza ce spun si parca dezamagit de visul sau sau intamplarea sa,ofteaza adanc si se lasa pe perna si tace din gura.

-N-ai de gand sa zici n-n ...dar ma intrerupe.

-Opreste-te femeie! Esti nebuna rau! Te rog sa parasesti sala si sa-ti vezi de viata ta. Doar nu credeai ca eu chiar te iubesc? Ai fost doar buna in pat atata tot! Asa ca,acum te rog sa parasesti sala... tipa el.

Inca socata, ma indrept spre usa cu gura larg deschisa. Deci nu pot sa cred. Dupa toate cate am facut pentru el? L-am iubit cu suflet si trup,iar el ce? Ma arunca dintr-o data la gunoi?
Nu stiu inca motivul dar voi afla.
Trantesc usa cu putere dupa mine si ma indrept sre iesire.

Vei regreta asta,Chasen. Iti jur!

~Kim~

De cand i-am dat cu tarie o vaza in cap, nu mai stiu nimic decat ca e la spital. N-am vrut sa-i dau cu toata puterea mea ca sa nu-l omor. Desi ar merita, dar eu nu sunt o criminala.
Macar daca ii venea mintea la cap dupa lovitura...

Azi e o noua zi si vreau sa-mi revin din transa asta. Imi aranjez inca odata uniforma de pe mine, si plec la scoala.

Mai am cateva minute bune pana se suna, asa ca vreau sa ma uit prin curtea asta imensa. De cand sunt aici, n-am apucat sa vizitez nimic,doar sa fug de idiotul ala. Nu stiu locurile din scoala mea,asa ca trebuie sa ma uit acum.

Curtea e plina de elevi. Majoretele si ceilalti sportivi ocupand doua banci in stare mai buna decat celelalte, iar restul elevilor, stau ori in picioare, ori pe banci.

Dintr-o data simt doua maini ce ma imbratiseaza de la spate si fara sa ma mai gandesc, e clar ca e roscata mea.

-Buna,Kim.

-Buna, Christina.

-Am sa-ti povestesc ceva.

-Mi-am dat seama dupa entuziasmul tau. Si eu am, dar nu astazi. Nu vreau sa-mi stric buna dispozitie.

-Bine, dar maine nu scapi! Se uita serioasa la mine cu niste ochi amenintatori.

-Bine,bine,zic eu chicotind.

Simt cum o pereche de ochi,ma priveste prea intens decat celelalte.
Ma rasucesc involuntar ca sa pot observa un tip ,evident senior dupa gusturile lui. Si zic asta,pentru ca toate fetele sunt nebune dupa el si sosotesc chestii perverse de el.

E imbracat intr-o pereche de pantaloni care-i vin perfect pe picioare,pantofi si sacoul pe care-l avem cu totii. Dar la el,in schimb... nu pare a fi o uniforma,ci un sacou a unui domn de afaceri care are nenumarate femei la picioare. Sunt innebunita dupa tipi in costum,dar nu las sa se vada asta,niciodata.

Ne-am intalnit privirile si inca ne privim insistent. Probabil asteapta sa fac eu prima miscare,dar nu!
Baiatul face primul pas. Asta,avand in vedere orgoliul meu.

Decid sa terminam prostia asta si imi ridic o spranceana in semn de superioritate si ii intorc spatele. Are rost sa ne holbam chiar unul la altul?

-Hai sa mergem, zice Christina,trezindu-ma din ganduri.

Ne indreptam spre usa liceului si asteptam ca gramada de elevi printre care si noi, sa intram. Cand ajung spre usa, incerc sa o prind,dar o mana mi-o ia inainte. O mana care scoate un ceas extrem de frumos la vedere.

Apoi imi intorc putin capul, ca sa dau de ochii negri intensi ce ma privesc.
Imi indica cu mana spre intrare,iar apoi isi drege glasul.

O voce ragusita si suava,imi sopteste la ureche:

"-Doamnele mai intai"

Scuze pentru greseli :).Imi cer scuze ca nu m-am tinut de cuvant si n-am postat. Va inteleg daca ma injurati,dar am avut ceva probleme la internat. Credeti sau nu, sunt in situatia lui Kim,dar fara *obsedatul sexual* :))) oricum,sper sa ma intelegeti si sa ma iertati ^_^



Inaccesibil [+18]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum