Del 5 (1-0 til Belle)

3.9K 126 13
                                    

Advarsel: det er ganske stor sjanse for at det er skrive feil så ikke gå helt amok.

~*~*~*~*~*~*~*~*

Han holder meg ikke hardt rundt hånden lengre. Nå holder han meg rundt midjen med begge hendene hans.  Han kysser meg mykt og forsiktig. Jeg kan bokstavelig kjenne smaken av mint på leppene mine. Hva er det jeg gjør. Jeg skal ikke la han herse med meg som han vil. Jeg dytter han unna og ser irritert på han. Han bare står der og ser overrasket nesten sjokkert ut på meg. Ikke det at jeg ikke likte kysset, siden det gjorde jeg jo. Litt overrasket over at han var så forsiktig. Men Halo, han er skolens Badboy. Jeg er ikke en av de jentene som bare smelter av Wes. Nei, fordi jeg er smart, selvstendig og ikke en typisk barbie som mesteparten av jentene på skolen er. "Vell den var ny" sier Wes og ser rart på meg i det han går nærmere. Etter hvert skritt han tar mot meg, går jeg et skritt tilbake. "2 bad 4 you" sier jeg og skjærer en grimase mens jeg fortsetter å ta noen skritt tilbake helt til jeg kjenner motorsykkelen på ryggen... Svarte. Han fortsetter jo bare å gå mot meg. Jeg ser et lite smil i kjeven hans. Hva er det han skal finne på nå. Han har presset meg helt opp til motorsykkelen og nå kysser meg igjen. Bare at denne gangen var det ikke forsiktig eller mykt. Det var hardt og røft. Han løfter meg opp med hendene sine og setter meg opp på motorsykkelen. Wow han er sterk. Jeg kjenner på bicepsen hans og den er hardere enn en sten. Gud så digg han er.. Nei nei nei. Ikke tenk sånn Belle. Det er galt. Husk at han er en dust. Bare med de musklene og de øynene og den kroppen osv.. Helt plutselig kommer jeg på at jeg egentlig skulle ha hvert på senteret for 5 min siden. Jeg avbryter kysset og sier "Takk for at du hjalp meg opp" i det jeg tar på meg hjelmen også hanskene. "Snakes din slange" sier jeg selvsikker af og blunker lett til han i det jeg kjører vekk fra han. I det jeg kjører snur jeg meg litt for å se om han måper. Men neida, kan ikke se han noen steder. Jeg snur meg igjen og kjører raka veien til senteret for å ikke virke altfor sen.

"Hvor har du hvert?" Spør Angie og ser spørrende på meg. "Ingenting" sier jeg anstrengende for å ikke le. "Jo, vi ser det på deg" sier Brooke og ser ertende på meg. Vi går inn på Starbucks mens jeg forteller alt. De ser måpende, sjokkert og stolt på meg i det jeg er ferdig med å fortelle alt. Nå sitter vi bare på et bord mens de fortsatt gaper og ser på meg mens jeg tar en slurk av drikken min. "Helt utrolig!!" Sier Brooke og Angie i kor. "Jeg kan ikke tro at du avviste selveste Wes!!..." Sier Angie stolt mens Brooke fortsetter på setningen. "Den diggeste, hotteste og den kjekkeste gutten på hele skolen." Sier Brooke rett før hun tar seg en slurk av drikken hennes. "Men nok snakk om det, nå går vi å kjøper kjoler!" Sier jeg engasjert. "Helt enig" sier de i kor mens vi reiser oss fra stolene. Det skremmer meg litt av og til at de sier ting i kor så ofte.

"Sååå, hva syns dere?" Spør Brooke mens hun viser frem en knæsj rød skole som går rett ovenfor knærne og dekker bare den ene armen. "Den passer deg perfekt!" Sier Angie mens jeg nikker som bare det. "Du burde så sykt kjøpe den!" Ser jeg og nå er Angie som nikker. Brooke går in i prøve rommet og skifter til flere forskjellige kjoler. Etter Brooke så er det Angie sin tur til å vise alle kjolene hun har valgt. "Wow!" Sier jeg og Brooke i kor og måper som bare det i det hun viser fram den siste kjolen. Den er hvit med blå, rosa, lilla og flere farger i detaljer. Den har litt tynne stropper men ikke alt for tynne. Foran så slutter den litt over knærne, men bak så stopper den midt på leggen. "Den er seriøst perfekt for deg!" Sier jeg mens Brooke nikker åpenbart. "Virkelig?" Spør Angie litt usikker. Vi sier ingenting, vi bare nikke som gal. Nå er det min tur. Jeg prøver på meg en svart stram kjole som har et stor hull på ryggen og som hår til knærne. "Den er som skapt for deg" sier Brooke. Jeg kjenner jeg rødmer. Jeg bare smiler til de og går tilbake til prøverommet og skifter tilbake til de andre klærne mine. Angie og Brooke har allerede bestemt seg for å kjøpe alle kjolene de prøvde. Jeg kjøper bare den svarte. "Hva skjer nå da?" Spør Angie i det vi går ut av butikken. "Jeg må hvert fall hjem" sier jeg og legger posen med kjolen i nedi sekken min."vel da sees vi da" sier Brooke og smiler bredt i det vi går ut til parkeringsplassen. "Hade" sier alle sammen i kor. Haha. Jeg tar på meg hjelmen også hanskene og kjører av gårde.

Endelig hjemme. Tenker jeg til meg selv i det jeg går av motorsykkelen. Jeg hår inn ytterdøra og kjenner at jeg er trøtt. Det ser ut som om mamma og Luke ikke er hjemme enda. Chill!. Jeg går inn på rommet mitt, kaster fra meg sekken ved pulten og hår inn på badet.

Etter 15 minutter i himmelen, altså dusjen. Gikk jeg ut og tørka meg. I det jeg ser meg rundt kommer jeg på at jeg glemte å ta med meg klær uten om bh og truse. Men jeg krøller fortsatt håndkle rundt meg av vane. Jeg går ut av badet og går mot skapet. Plutselig hører jeg plystring men vet ikke helt hvor det kommer fra. Plutselig kommer det en gutt hoppende inn vinduet mitt. Det er ikke hvem som helst, nei, det er Wes. "Vent litt, er du naboen?" Spør jeg uten å tenke på at jeg bare har et håndkle og undertøy under. Jeg får ikke noe svar. Bare et lite glis fra den sleipe slangen. "Hva er det du vill?" Spør jeg irritert. "Det jeg vill er at du fjerner det håndkle" sier han med et stort glis og lener seg til vinduskarmen. Jeg kjenner jeg blir varm, jeg sier ingenting. Han starter å gå nærmere og nærmere meg. Nå får jeg skikkelig dejavu. Jeg klarer ikke å få frem noen ord. Han kommer bare nærmere og nærmere. Det kjennes ut som om beina mine er limt fast i gulvet eller noe. Han stopper opp rett foran meg. Jeg hører hjerte hans banke, så nærme er han. Jeg kjenner lukten av mint og litt røyk. Automatisk legger jeg hånda mi på brystkassa hans. Gud så digge muskler han har. Nei nei nei, ikke tenk sånn Belle. Jeg klarer liksom ikke å dytte han vekk. Han ser meg inn i øynene også ned på leppa. Ahh han har sykt fine øyne. Nei, Belle nei, slutt nå. Men før jeg klarer å presse frem et lite ord kysser han meg.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Jeg har hatt litt skrivesperre så beklager hvis det er dårlig. Dere kan gjerne vote eller kommentere :))

The Schools BadboyDär berättelser lever. Upptäck nu