Κεφάλαιο 2

401 57 2
                                    

"Madison" ακούω τη μητέρα μου να φωνάζει.

"Madison" λέει πιο δυνατά.

"Τώρα!" φωνάζω. Ξέρω τη συνήθειά της να με ξυπνάει μιάμιση ώρα πιο νωρίς για αυτό δεν αγχώνομαι. Κάθομαι 5 λεπτά ακόμα και μετά αρχίζω να ετοιμάζομαι. Πηγαίνω στο μπάνιο, πλένομαι και ισιώνω τα μαλλιά μου. Αφού ο καιρός είναι ακόμα καλός διαλέγω ένα ψιλομεσο χρωματιστό σορτσάκι με μια μονοχρωμη στενή μπλούζα. Βάζω τα all stars μου και πάω κάτω.

"Καλημέρα γλυκιά μου!" λέει η μαμά μου.

"Μέρα" λέω και πιάνω τον χυμό μου.

"Αγάπη μου πότε θα μάθεις να ολοκληρώνεις τουλάχιστον μια λέξη?" λέει και παίρνει μια περίεργη φάτσα. Γελάμε και οι δύο με την αντίδρασή της. Παρατηρώ ότι έχει κέφια. Αχ ναι, σήμερα είναι η επέτειος της με τον πατέρα μου. Μου είχε πει πριν λίγες μέρες ότι θα πάνε για φαγητό. Τέλεια!!! Μόνη σπίτι. Ή μάλλον όχι, θα πάω στη Νικόλ (είναι η κολλητή μου).

"Madison" κουνάει τα χέρια της στο πρόσωπο μου.

"Συγνώμη αφαιρέθηκα, τι είπες?"

"Ειπα ότι θα βγούμε με τον πατέρα σου σήμερα".

"Το θυμάμαι"

"Νόμιζα ότι το ξέχασες για αυτό σου το θύμισα"

"Οκ μαμά, πρέπει να φύγω γατί δεν θα προλάβω το λεωφορείο!" λέω καθώς παίρνω την τσάντα μου. Ανταλλάζουμε "γεια" και ξεκινάω για την στάση.

Μετά από 10 λεπτά είμαι έξω από το σχολείο. Προχωράω μέσα προς το μέρος που συναντώ τον Τζέιμς και τα άλλα παιδιά. Όταν φτάνω ο Τζέιμς με φιλάει και εγώ αγκαλιάζω τούς υπόλοιπους.

Πάμε στη τάξη και ξεκινάει το μάθημα. Η μέρα περνάει πολύ γρήγορα.

Όταν τελειώνουμε στέλνω στη μαμά μου ότι θα πάω βόλτα με τον Τζέιμς και ότι θα περάσω αργότερα να πάρω ρούχα για να μείνω στη Νικόλ.

Πηγαίνουμε μία βόλτα και μετά για φαγητό. Όταν τελειώνουμε με πάει σπίτι. Εκεί δεν βρίσκω τη μητέρα μου και υποθέτω πως πήγε για ψώνια. Περνώ τα ρούχα μου και φεύγω για το σπίτι της Νικόλ.

Όταν φτάνω εκεί έχει πάρει ταινία και πίτσα. Βλέπουμε την ταινία και τρώμε την πίτσα. Όταν τελειώνει πάμε για ύπνο αφού είναι περασμένα μεσάνυχτα.

My Stepbrother 💙(on hold)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ