4

3.6K 191 0
                                    

Másnap reggel ismét Calum vitt suliba. És sikeresen beparkoltunk Hemmingsék mellé, aminek részben örültem, ugye Raven miatt, részben viszont a hideg kirázott, hogy Lukekal kell találkoznom. Marmit eddig elég utálatos volt velem.
- Csajszi! - ugrott a nyakamba Raven, ahogy kiszálltam a kocsiból. Ma is tökéletesen nézett ki: begöndörített haj, egy piros, kockás egyberuha, fekete, magassarkú bokacsizma és egy szintén fekete, horgolt mellény. Emelett pedig ezerwattos mosoly... Kissé elszégyelltem magamat mellette. Egy csíkos haspóló és egy sima farmer sort volt rajtam, plusz az úgy imádott fehér Conversem. A hajam tetejét kontyba fogtam, de az alja csak simán lógott. Hát igen.
Elindultunk befele a suliba. Mi mentünk elől Ravennel karöltve, mögöttünk pedig a négy fiú. Mondanom sem kell, ma is megnéztek minket rendesen.
Az első óránk kémia volt, ahol párosával kellett dolgoznunk. Be is osztottak valami idegen srác mellé.
- Szia - ültem le mellé mosolyogva. Hatalmas szemekkel nézett rám, mintha legalább valami szupersztárt látott volna. Egyébként helyes srác volt, de látszott rajta, hogy igencsak a népszerűtlen tagok táborát erősíti.
- Öhm.. Szi.. Szi.. Szia - dadogott.
- Liane vagyok. És nem kell félni, nem harapok - nevettem.
- Én nem félek tőled, csak hát, Calum húga vagy, ő pedig elég menő tag, nem az én fajtám, na meg nem vagyok hozzászokva, hogy ilyen csinos lányok emberszámba vesznek, és hát ja. Egyébként, Dylan vagyok - mondta aztán, mire felnevettem. Félre értés ne essék, ez nem kiröhögés volt, mert valójában aranyosnak tartottam ezt a kis monológot, meg hogy a srác ilyen kis szerencsétlen. Aztán beszélgetni kezdtünk, és annyira belemerültünk, hogy még a teremből is együtt mentünk ki.
- Nekem tesim lesz. Neked?
- Irodalom - válaszoltam mosolyogva.
- Hát akkor majd még látjuk egymást - mondta, majd intett egyet, és elindult a másik irányba. Én pedig a szekrényemhez mentem. Ám valaki megzavart. Raven az orrom előtt csapta be az ajtót.
- Mond, neked teljesen elment az eszed? - kérdezte kissé dühösen, majd elröhögte magát. - Te komolyan bájcsevegtél Dylannel?
- Mi a baj vele?
- Ő - bökött fejével egy felénk közeledő sráchoz.
- Sziasztok - köszöntött minket vigyorogva, miközben kinyitotta a mellettem lévő szekrényt.
- Megtennéd, hogy egyszerűen nem szólsz hozzám? - fújtatott Raven, majd dühösen hátat fordított és elviharzott.
- Hű - néztem utána apró mosollyal, majd a srác felé fordultam. - Liane vagyok.
- Will. Te vagy Calum húga, igaz? - mosolygott még mindig a szekrényének támaszkodva.
- Igen. És neked mi közöd Ravenhez?
- Alkalom adtán szexelünk, de kibukott rám. Tudsz úszni? - terelte aztán a témát. Még feldolgozni sem volt időm, amit mondott.
- Igen, sőt, még szeretek is.
- Nem szeretnél csatlakozni az Úszó Klubhoz?
- Hmm. Ezt még átgondolom. De amúgy jól hangzik.
- Ez szuper - mosolyodott el még jobban. Szörnyen jóképű pasi volt, szörnyen izmos felsőtesttel. - Na, most mennem kell, tesi órám lesz, és még át is kéne öltözni.
- Rendben. Oh, Will! - szóltam utána mégis. - És Dylanhez mi közöd van?
- A legjobb haverom - válaszolt, majd elindult. Mosolyogva megráztam a fejem és a tanterem felé vettem az irányt.

*****

Ebédszünetben ismét leültünk a fiúkhoz.
- Na mi újság hugicák? - kérdezte Calum röhögve. Raven egyből mesélni kezdett, a fiúk pedig figyelmesen hallgatták. Kivéve Lukeot, aki a telefonján ügyködött. Körbenéztem az ebédlőben. Végre láttam pár ismerős arcot. Sőt. Kiszúrtam az éppen asztalt kereső Dylant. De egyik asztalnál sem volt szabad hely. Csak a focistáknál. Oda pedig egyértelműen nem ült le. Cselekednem kellett.

#Dylan szemszöge
Álltam az ebédlő közepén, egyedül. Sehol se volt hely. Már éppen azon voltam, hogy visszaviszem a tálcát, amikor megláttam Liane-t, aki mosolyogva integetett. Kissé félve indultam meg feléjük, hiszen mégiscsak a suli legmenőbb arcai. De Lianeben megbíztam, szóval odamentem. Amikor megálltam az asztaluk mellett, a többiek abbahagyták a dumálást és kérdőn néztek rám.
- Ugye nem bánjátok, ha ideül? - vigyorgott Liane.
- Ha nem hozza az idióta Will haverját, felőlem oké - rántotta meg a vállát Raven Hemmings.
- Ha te bírod, biztos jó arc. A te barátod az én barátom is - válaszoltam Calum. Te jó ég. Calum Hood a barájának nevezett?
- Üdv nálunk, Martin! - nyújtotta a kezét Ashton Irwin, majd Michael Clifford is lepacsizott velem. Luke Hemmings pedig csak biccentett. Hmm, úgy látszik jó napja van.



Heartbreak girl [l.h.&d.o'b.]Where stories live. Discover now