Capitolul 20.

3.3K 200 38
                                    

E marti si eu inca am dureri de cap din cauza mahmureli si a cretinului de Chris, plus ca nu imi mai aduc aminte absolut nimic din ce sa intamplat sambata. Ca sa nu mai mentionez ca m-am trezit goala si in bratele lui Alec.
Dumnezeule... duminica dimineata imi era atat de rusine in cat imi venea sa intru sub pat si sa nu mai ies de acolo. Nu imi aminteam absolut nimic din ce sa intamplat dupa ce am intrat in masina lui Alec cu siguranta s-ar fi simtit jignit daca l-as fi intrebat.

Firar e doar inceputul saptamani si eu sunt deja plina de nervi, dosarele si cazurile de pana acum par nesfarsite, plus faptul ca la pranz Hannah mi-a programat o intalnire cu un potential client. Plus Shet bietul de el sper doar ca Artur i-a dat de mancare si l-a dus la veterinar.

Noroc cu Alec care e atat de grijuliu, dragut si atent. De duminica a stat tot timpul cu mine sau ma sunat si deja am impresia ca vrea sa ma sufoce sau sa se mute la mine. Duminica dimineata imi pegatise micul dejun si o limonada pentru mahmureala in acel moment credeam ca ingeri cantadeasupra mea deoarece mahmureala de care am avut parte era mai zdravana decat cea de la craciun.

Dimineata ma asteptat in fata blocului sprijinit de masina cu cafea care zace si acum pe biroul meu. Ma observata abia cand am ajuns langa el deoarece, era absorbit din nou cazul A.C.B. la care lucreaza si care creste in proportii cu fiecare zi.
Alec pur si simplu nu isi dezlipeste mainile de pe el. Ceea ce imi starneste curiozitatea poate ar trebui sa il intreb daca nu are nevoie de ajutor si asa poate aflu despre ce este vorba in el dar asta trebuie sa mai astepte deoarece dosarul din fata mea imi pare scris inte-o limba necunoscuta mie.

Decid sa las tot ceea ce nu tine de cazul care imi da batai de cap de cateva saptamani si ma apuc sa il recitesc si sa scot notiunile importante care sunt in favoarea clientului meu. Fica unui tip cu afacerile mai murdare decat un ghetou este acuzata de spalare de bani. Pustoaica de nouasprezece ani acuzata de spalare de bani in zece ani un bebelus va fi arestat pentru perversiune si comportament denaturat in public doar pentru ca isi vrea portia de lapte si nu mai are rabdarea sa ajunga acasa.

Cazul din fata mea ma aduce pe culmile disperari, incat cred ca ar fi mult mai util daca as convinge-o pe pustoaica sa faca neste ore de munca in folosul comunitati si o pedeapsa cu suspendare. Notez acest detaliu si las cazul de-o parte si privesc ceasul si observ ca e deja ora doisprezece si patru minute. Raman cu privirea blocata pe acele ceasului de pe perete luand o pauza de la orice gand.

-Sarah... imi mut automat privirea spre usa care e acum deschisa si jumatate din corpul Hannei se zareste de dupa aceata.

-Scuze, am batut dar nu ai raspuns. Rezervarea de la pranz asteapta deja pe hol. Si Artur a sunat sa spuna ca ajunge dupa pranz cu Shet si analizele lui.

-Bun. Spune-i sa intre si dupa adu-mi te rog ceva de mancare o sa ma diger singura pana ajung acasa.

-Preferinte?

-Nu ma intereseaza atat timp cat nu contine ciocolata.

-Ok. Bafta...

Hannah isi i-a talpasita iar eu imi aranjez camasa si parul inainte ca usa sa se deschida si pe ea sa intre nimeni alta decat Amanda. Sunt confuza pret de cateva secunde pana ii vad ranjetul de catea, pe fata mult prea machiata.

-Buna, draga mea prietena.

-Aha... Daca suferi de miopie draga mea trebuia sa ii spui Hannei sa te duca la biroul lui Christopher, daca nu ai observat pe usa scrie Sarah E. Duless. Acum te rog sa pleci am treaba si... a da noi nu am fost nicio o data prietene daca suferi si de amnezie.

-Cu Chris am treaba mai tarziu scumpo. Mai intai am de vorbit cu tine ceva important doar mi-am facut rezervare. Nu imi permit sa iti consum din pretiosul timp.

O minciuna si o poza de nunta.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum