Prolog

11.2K 357 23
                                    

-Nu știu care dintre voi doi e mai insuportabil tu sau dihorul tău.

-Ști ceva, nu eu sunt persoană fără creier din această cameră care nu e în stare să aibă o iubită.

-Scorpie.

-Dobitocule.

-În momentul asta ești chiar mai insuportabilă decât dihorul el măcar tace, și cine naiba își ia animal de casă un dihor?

-Scorpia și vrei să ști motivu? Îmi aduce aminte de mutră ta din liceu.

-Ai vrea tu să semene cu mine, Lizzy...

-Cum zici tu Louis... astea find spuse Sarah îl luă pe Shet, dihorul ei negru și plecă, nu avea să se certe cu el știa că e prea încăpățânat pentru ai cere să îl ajute așa că el și orgoliul lui de mascul dominant să îndure. Nu era ea cea care avea să piardă cea mai bună firmă de avocatură din New York, Pearson Hardman era cea mai căutată firmă în domeniu a momentului lucrase pentru tatăl lui Chris încă din facultate și decând acesta suferise accidentul în urmă căruia a rămas imobilizat intrun carucior cu rotile din cauza semiparaliziei și a tuburilor ce îl ajutau să respire. Eu voi fi cea care va trage și cu dinți pentru că firmă să rămână pe primul loc.

Și nu făcea asta pentru că îi era milă , ci o făcea din recunoștință căci datorită lui ea încă o mai avea pe mamă ei alături. Voia să îl face și pe Christopher să inteleagă că cât tatăl lui trăia și cât ea mai avea să rămână în acea firmă nu va există nici o posibilitatea că altă firmă să ia primul loc în clasament.

Hei asta e prima mea carte dupa ce am stat mult timp ascunsa in cochilia mea de cititor anonim, Luciana2014 multumesc pentru incurajari probabil ca fara tine as fi scris-o intr-un viitor indepartat sau ar fi ramas doar o idee care ar fi fost uitata cu ani. Pupici...


O minciuna si o poza de nunta.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum