Läs noga!

1.8K 62 29
                                    

Jag har blivit så trött på alla som hackat sig på mig, varför ska ni ens kommentera onödiga kommentarer? Typs som "Din bok är usel, du borde sluta med wattpad." Jag skriver inte böcker för er troll som ska alltid skriva dåliga kommentarer på andras böcker och även mina!
Jag har bestämt att av publicera Forbidden Love och har fått så taskiga kommentarer på den boken! Jag skapade boken i ungefär 5an min svenska var inte perfekt då. Men man utvecklas för varje dag,månad och år! Ingen kommer få den där perfekta svenskan!

Det finns jätte många böcker på wattpad som är grymma och dem som skriver dessa böcker har inte perfekt svenska! Jag lovar er att jag ska börja uppgradera bättre men era elaka kommentarer kommer inte hjälpa! Jag säger också till er alla underbara människor och också till er som hatar ändå! Att du är underbar som du är. Och Stay Strong håll ut!

För jag har hållit ut i flera år! Om du vill ditt bästa tänk stort! För alla vi är lika unika och fina! Jag älskar er kom ihåg det!

Har du frågor att ställa skriv ner dem eller skicka privat via meddelande! Jag ska fortsätta skriva på Mr. popular and i så hörs vi om ett par timmar!

Puss, Chano ❤️

Mr popular and IWhere stories live. Discover now