Kapitel 7

2K 89 19
                                    

Varje gång jag kollar min mejl eller wattpad ser jag onödiga kommentarer. Att jag ska lägga ner boken eller inte fortsätta. Ber er att inte kommentera sånna saker annars lägger jag ner med både Show me och denna bok!
______________________________
Brookes perspektiv:

Jag la mig ner på min säng och log för mig själv. Bästa kvällen i mitt liv, jag hade bytt om till pyjamas och tagit bort all smink, redo att sova. Hela jag skakade av glädje.

Att Landon ville hänga med mig? Jag Brooke den där nya tjejen, Jag tror nog att tjejerna kommer bli vansinniga på mig imorgon.

Jag hade aldrig tänkt mig att kunna få en sån chans ifrån en sådan underbar människa.
Helst borde jag vara tyst och låt det bli.
Men hur skulle man kunna nått sånt här låta vara ? Det är omöjligt. Jag log för mig själv och somnade.

Morgonen där på väckte mamma mig, hon bad mig att gå upp för att väcka Grace och sedan dra till skolan. Jag ställde mig upp och insåg hur slarvigt mitt rum såg ut, bäst att jag städar efter skolan. Jag smög iväg till Grace rum och hoppade på henne, hon vaknade med panik och slog mig med en av hennes kuddar.

"Du!!!" Sa hon och vi skrattade högt.
"Hur var dejten?" Sa jag och hon skrattade mer.
"Helt underbar, kom så drar vi till bad rummet och borstar tänderna så länge jag berättar." Jag sprang iväg till min och tog fram mitt smink, min tandborste och kam. Sen gick jag tillbaka till hennes rum.

Vi gick till badrummet och började prata.
"Så han hade tagit mig till en dyr resturang i stan. Det var så fint, du vet väll där mamma och pappa firade sin 30 års dag. Ja exakt där var vi och åt, efter det så satt vi och pratade om allt möjligt. Jag känner mig så bekväm vid Adam. Efter det gick vi till stranden och gick. När klockan var 00 så åkte vi till hans hus och jag fick träffa hans mamma och bror. Pappan var inte hemma. Men efter att han tagit mig hem så kysstes vi äntligen!"  Jag hoppade runt och hon med.

"Gud vilken kille han är! Så skönt" Sa jag och spottade ut floret i munnen sedan drack jag lite vatten och började sminka mig.
"Hur var det med Landon?" Sa hon och
"Han är schysst och så." Sa jag med ett flin.

Vi hade fixat oss och så. Jag hade på mig idag ett par svarta jeans med en topp och mina vita Converse. Vi sa hej då till pappa och hoppade in i Jacobs bil, han skulle ta oss till skolan idag. Jag började sjunga till Shawn Mendes låtar. Jag och Grace spelade galna och Jacob skrattade bara högt.

"Ava ? Vem är det." Sa Grace? Jag kollade på henne och hon hade mobilen uppe. Jag nickade som ett bara nej, jag känner inte henne.
Det var taskigt att jag sa att jag inte kände henne överhuvudtaget, men vad kan jag göra? Har redan sagt det.

Jacob stannade utan för skolan och vi hoppade av. Vi tackade och började gå i mot skolans byggnad. Grace sprang till Adam som stod och vänta på henne och jag hälsade på honom och fortsatte in i skolan. Alla stirrade på mig i korridoren. Jag suckade och öppnade mitt skåp. Jag tog fram mina böcker till Engelskan och kollade på min mobil. Hade fått ett sms i från Ava och Landon. Det stod på både "var är du?" Jag suckade. Vem av dem ska jag svara? Landon eller Ava?

"Jag är vid mitt skåp." Skrev jag och skickade det till Landon. Jag fortsatte skramla i mitt skåp tills nån tog min midja bakifrån. Jag vände mig om det var Landon Tucker. Killen som gör mina dagar, ehh nej Brooke.
"Hej." Sa han mjukt med sin morgon röst som får mig att rysa.
"Hej." Svarade jag tillbaka. "Ska vi på dejt eller inte ? " Sa han och jag suckade och kollade mig runt om.

"Folk kan se oss." Sa jag och han skrattade bara.
"Jag bryr mig inte om vad folk säger, jag är Landon Tucker. Jag gör vad jag vill." Sa han och jag vände mig om i mot hans fina ansikte.
"En dejt. Glöm det gubben." Sa jag och klappade honom på axeln och stängde skåpet.

"Brooklyn. Komigen en dejt bara." Skrek han i korridoren och jag vände mig om och kollade på honom med ett stort leende. Han log sitt fina leende och hade händerna i fickan.
"Nope." Sa jag för mig själv och gick i mot engelskan. Jag såg alla i min klass gå in och jag smög in och satte mig på stolen som var ledig. Nån blondin kom fram till mig.
"Det är min plats." Sa hon och tuggade sitt tuggummi hårt.
"Fritt land, jag sitter var jag än vill." Sa jag och log artigt.
"Gå av." Sa hon kallt.
"Stick." Sa jag och hon gjorde som jag sa. Alla i klassens blickar var riktade i mot oss.

Vem är hon som ska be mig att gå av? Efter engelskan var det en lång rast till Idrotten. Jag hade Cheerleading så jag var tvungen att dra och träna. Jag bytte om till Cheer kläder och gick till hallen. Grace stod där med panik. Och jag gick fram till henne.
"Hej på dig med syrran." Sa jag och Tessa började skratta.
"Inte nu Brooklyn." Sa hon och försökte komma på olika saker.

"Hallå! Vi har ett problem, en av våra flygare har hoppat av." Sa hon och jag kollade förvirrat på henne.
"Du! Ja exakt du Brooklyn ska hoppa in för allt." Sa hon och jag såg rädd ut som fan.
"No." Sa jag med panik jag med.
"Tessa är en flygare! Komigen!!!!" Sa hon och jag suckade. Jag nickade och hon var med på det. Jag fick hoppa upp och det tekniken med att vara stadig var svår.

"Jag klarar inte det." Sa jag och dem kastade upp mig med panik och jag gjorde en volt.
"Bra!!!!!!"skrek Grace och när jag kom ner så var hon jätte glad. Landon kom springandes i mot mig och jag kollade på honom bara.
"Jag klarar detta inte." Sa han och tryckte sina läppar i mot mina.

_________________________________

Vad tycks? Kommentera! Jag ska bli bättre på att skriva men bli ni bättre på att kommentera och rösta så lovar jag!❤️

Mr popular and IHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin