Ty jsi můj bratr ??

111 7 5
                                    

*Becky*

Ráno jsem se vzbudila tak že Princess mi uačala šíleně pištět do do ucha. Rychle jsem sebou trhla a rozhlížela se kde a kdo tady je. Ale nikdo tu nebyl. Vražedně se podívám na Princess, ta sedí na posteli a houpe se ze předu do zadu. Takhle se jedině uklidní.

,, Princess copak se stalo ??"

,,Pavouk"

,,Aha a už je pryč ??"

,,Jo utekl když jsem zaječela"

Tomu jsem se usmála a šla do koupelny tam jsem se zkulturnila, učesala, vyčistila zuby a namalovala se. Ještě jsem se prohlídla v zrcadle, trochu se usmála a vyšla z koupelny. Jen co jsem zavřela dveře se otevřely dveře od našeho pokoje na chodbu. V nich se objevila Kika. Naše vychovatelka. Je milá a vždy má úsměv na tváři. Mám ji moc ráda.

,, Becky ??"

,,Ano ??"

,,Máš tu návštěvu, říká že je tvůj bratr"

Jen jsem vyvalila oči a koukla se na Princess, ta měla na tváři obrovskej úsměv. Přikývla a já taky a odešla za Kikou. Šla do ředielny. Byla jsem vcelku nervozní. Furt se mi v hlavě opakovala jedna a ta samá věta ,,já mám bratra ??"  Zaklepala jsem na dveře od ředitelny. Z druhé strany se ozvalo ,,dále" Vstoupila jsem a uviděla tam ředitelku a..... a Oliver ??? Tady sedí OLIVER SYKES ??? a kde je teda můj bratr ??

,,Ahoj Becky"

,,Ty... Ty jsi můj bratr ??"

,,Už to tak bude"

,,Oli ??"

,,Beck"

Přiběhla jsem k němu a skočila mu do náruče. Štěstím se mi spustily slzy. Olimu taky ukápla slza, ale hned si ji setřel.

,,Pojď deš se mnou"

,,Kam ??"

,,Ke mně"

,,Dobře"

,,Tak si jdi zabalit já to tu zatím všechno sepíšu a všelijaký hovadiny udělám"

Jen jsem přikývla a rozeběhla se do pokoje. Princess tam furt seděla a houpala se dopředu a dozadu. Začala jsem si balit všechny věci. Když jsem měla dobalíno podívala jsem se se skleněnýma očima na mou Princess.

,,Princess"

,,Becky ??"

,,Jen ti chci říct že až se uvidíš s BVB tak si piš že potom někdy se uvidíme"

Přikývla a se slzama v očích mě šla obejmout. Oplatila jsem ji objetí a to už mně znova stékaly slzy. Po chvilce jsem se od ní odtáhla, zamávala na ni, vzala si věci a odešla. Venku na mě už čekal Oli.

,,Ukaž pomůžuti s tím"

Vzal mi věci a dal je do kufru. Sedla jsm si na místo spolujezdce a čekala než Oli si sedne. Když si sedl tak hned nastartoval a vyjel.

,, Jo a Beck budeš spát u Matta"

,,U Matta Nicholls ??"

,,Jo ty nás znáš ??"

,,Jo jste moje oblíbená skupina"

Zazubil se a já se taky usmála. Ale teď je na čase se naučit dýchat. Asi jsem dostala zástavu srdce. Já budu bydlet u mýho idola ?? Štípněte mě, abych se ujistila že se mi to nezdá.

,,A proč nemůžu bejt u tebe ??"

,,No... mám tam jaksi přítekyni"

,,Aha a představíš mi ji ??"

,,To víš že jo hned zejtra, protože jedem nahrávat"

,,Super"

Pak už jsme jeli v tichosti. Po chvilce zastavil a vystoupil. Zopakovala jsem to po něm a vzala si pár věcí. To ostatní mi vzal Oli, který už byl dávno skoro u dveří. Počkal až zaním dojdu a zazvonil. Uslyšeli jsme nadávání a pak se náhle rozletěly dveře a v nich stál on....


Taaaaak je tu novej díl :D

Omluvte chyby :/

Potěšil by like ne koment

a u dalšího dílu ahoj :)



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 02, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

You are my Brother ?? (Bring me the Horizon)Where stories live. Discover now