Chapter 10: Pose for the camera

5.7K 413 35
                                    

*Συνεχιζουμε από εκει που είχαμε μεινει στο κεφαλαιο 9

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ετρεξα πανω στο δωματιο μου κι εκλεισα την πορτα με ολη μου την δυναμη και πηρα αμεσως την φιλη μου τηλεφωνο.Πρεπει να της μιλησω γιατι είναι ειδικος σε όλα και ξερει τι να κανει κάθε φορα .

"Hey!Πες,πως ηταν?" Η Kris απαντησε με τον πρωτο χτυπο.

"Πως ηταν τι?" Επεσα στο κρεβατι μου και κοιτουσα προς τα πανω το ταβανι.Εχω χαθει λιγο αυτή τη στιγμη εξαιτιας των γεγονοτων που συνέβησαν σημερα και δεν είναι καν βραδυ ακομα.

"Κοπελιααα!Μην κανεις λες και δεν ξερεις για ποιο πραγμα μιλαω!" Θελω να της πω ότι εχω χαθει αυτή τη στιγμη και ότι δεν εχω καμια απολυτως ιδεα για ποιο πραγμα μιλαει.Δεν απαντησα."Ξερεις τι?Ερχομαι από 'κει αυτή τη στιγμη."

"Ενταξει,γεια" Πριν μπορεσω να τελειωσω, μου το ειχε κλεισει.Wow, τι κολλητη που εχω!Ημουν ξαπλωμενη εκει κοιτώντας το σκετο ασπρο ταβανι ενώ το κεφαλι μου ξανα επαιζε σκηνες που ευχομαι να μπορουσα να σβησω από την μνημη μου.

Ουτε δυο λεπτα αργοτερα χτυπησε το κουδουνι.Ανασηκωθηκα σαν ρομποτ και ετρεξα κατω για ναανοιξω την πορτα,αλλα όταν εφτασα εκει, ο Tristan κρατουσε ηδη την πορτα ανοιχτη για την κολλητη μου,που μοιαζει λες και μολις σηκωθηκε από το κρεβατι.Πλακα κανω!Η Kris μπορει να είναι ομορφη χωρις καν να προσπαθει.

Και οι δυο μας αρχισαμε να τσιριζουμε και πεσαμε η μια πανω στην άλλη.Την αγκαλιασα σφιχτα λες και δεν την εχω δει για χρονια.Ο Tristan μας κοιταξε περιεργα και καλυψε τα αυτιά του.

"Νομιζω ότι και οι δυο σας μου σπασατε τα τυμπανα" Προσπαθησε να χασμουριθει και γελσα με την εκφραση του προσωπου του.

"Heeeeeey Tristan!!!!!!" H Kris τραβηχτηκε από μενα και πηδηξε πανω στον θετο αδερφο μου...κυριολεκτικα.Τον αγκαλιασε σφιχτα,νομιζω ακομα πιο σφιχτα από εμενα,σχεδον τον επνιξε δηλαδή.

"Γεια σου σεξυ" Ο Tristan φλερταρε αλλά μπορω να δω ότι δινει μαχη για να αναπνευσει.Του στραβοχαμογελασα.Ωραια,αφήστε τον να πεθανει από ασφυξια.Μπα, δεν είμαι τοσο κακια.Περασε γρηγορα και απαλα τα χερια του στους μοιρους της και ακουσα την Kris να παιρνει μια κοφτη ανασα.

"Ακομα ατακτος εε?" Εφυγε από πανω του και σταθηκε διπλα μου.

"Ακομα ο εαυτος μου" Της εκλεισε το ματι και μετα στραβοχαμογελασε προς την κατευθυνση μου.

My Step Brother Is A Player (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα