Chapter 5:The Player is back in the game

8.9K 648 38
                                    

Μεχρι τωρα εχω επιζησει τεσσερις μερες με τον Tristan.Συνεχιζει να προσπαθει να με κανει να παραδεχτω οτι ειμαι παρθενα και θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι καπως επιμονος.Επισης χθες εκανε ανακριση στον Lucas,μιας και καναμε παρεα στο σπιτι.Τον ρωτησε αν καπνιζει,αν πινει,το επωνυμο του(που επι τη ευκαιρια ειναι Whyte),ποσα αδερφια εχει,τον περιγυρο του,το ιστορικο του,για την παιδικη του ηλικια κλπ....Εγω ισα που καταφερα να του μιλησω,αφου ο Tristan πετουσε την μια ερωτηση μετα την αλλη.

Μετα,σημερα το πρωι βρηκα μια κοκκινομαλλα να περιφερεται στην κουζινα μου,να τρωει το φαγητο μου και να φοραει το μπουρνουζι του Tristan.Τέλεια,υπαρχει μια τσουλα στο σπιτι μου.

"Γεια?"Ειπα σηκωνοντας της τα φρυδια μου.Εαν αυτη ανηκει στον Tristan,εχουμε σοβαρο προβλημα.Μου εδωσε ενα βρωμικο βλεμμα και τα φρυδια μου εφτασαν στον ουρανο.

"Ποια εισαι εσυ?"Με ρωτησε με αυθαδεια.Οο οχι δεν το ειπες μολις αυτο σε μενα!Για να ξερεις εγω ειμαι η ιδιοκτητρια αυτου του σπιτιου,στο οποιο στεκεσαι και η ιδιοκτητρια του φαγητου που τρως τωρα!Αλλα δεν τα ειπα αυτα.Η μαμα μου,μου εμαθε τροπους,ξερετε,λιγο βεβαια.

"Εγω υποτιθεται οτι επρεπε να κανω αυτην την ερωτηση"Της απαντησα κι εγω με αυθαδεια.Μην αρχιζεις μαζι μου εναν καβγα,τον οποιο δεν μπορεις να τελειωσεις.Τοποθετησα το χερι μου στο γοφο μου και περιμενα.

"Το ονομα μου ειναι Cathy"Μου απαντησε."Κι εσυ εισαι?"Ρωτησε σαν να μην ανηκω εδω,παρατηρωντας με απο την κορυφη εως τα νυχια.

"Ααα,εγω μενω εδω και το ονομα μου ειναι Audrey"Ειπα με υφακι.Ξεφυσηξε και μου εδωσε το πιο βρωμικο βλεμμα που θα μπορουσε.Ο Tristan περπατησε στο δωματιο,χαμογελωντας ευθεως σε μενα και εγω συνοφρυωθηκα μαζι του.

"Ποια στο διαολο ειναι αυτη?"Ρωτησα.Αυτο δεν ειναι ενταξει!Το να φερνει μια τσουλα σπιτι μου δεν ειναι ποτε ενταξει.

"Σου ειπα,το ονομα μου ειναι Cathy"Η κοπελα περπατησε προς τον Tristan και εριξε τον εαυτο της πανω του."Περασα καλα χθες το βραδυ μωρο μου"Μουρμουρισε ερωτικα,ενω το δαχτυλο της ετρεχε στον κορμο του.Αυτο ειναι χειροτερο απο το να βλεπεις τους γονεις σου να φασωνονται μπροστα στα ματια σου.Οχι,και τα δυο ειναι το ιδιο αηδιαστικα.

Και ετσι ο παιχτης ειναι πισω στο παιχνιδι.Ο Tristan επιασε τον καρπο της και τραβηξε το χερι της μακρια του."Ναι,μπορεις να φυγεις τωρα,δωσε μου το μπουρνουζι μου"Ελυσε απο μονος του το μπουρνουζι,αφηνοντας το κοριτσι μονο με τα εσωρουχα του.

My Step Brother Is A Player (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα