Emily

10 3 0
                                    

Emily POV
Jeg går ut av det lille gamle huset. Jeg ser rundt. Det er ganske fint. Kanskje jeg..? Nei. Det kan jeg vel ikke.
"Emily?" Roper en kjent mannestemme. Men jeg vil ikke kjenne den igjen. Den minner meg bare om han. "Emily?" Sier han igjen. Jeg snur meg. Der står Piti, eller Pedersen egentlig. Jeg smiler. Det er fint å se han igjen. Men på en måte ikke heller. Han er et år eldre enn meg, kom i land 1. "Hvilket land kom du i?" Spør han. "4," svarer jeg. "Selfølgelig," sier han. "Hvordan går det meg Julies?" Spør jeg. Jeg må minne han på det, så han får dårlig samvittighet. "Emily," sier han. "Plees da, jeg er ikke med hun nå!" Svarer han. "Nei, hvem er du med da? Har du forlatt Julies? Som de andre?" Sier jeg sint. "Julies kom i land 4, Emily. Hun forlatet meg, hun kunne ikke være sammen med meg!" Sier Pit. "Hvordan går det da?"
"Bra, eller så bra man kan ha det i land 1," Jeg nikker. "Du burde ha gjort det bedre på libeprøven, pit. Det er din feil," han trekker seg et skritt tilbake. Så går han. "Hade, ses Senere Emily!" Sier han. Som om ingen ting har skjedd.

Husky POV
Lily sitter forand meg. "Jåså, Husky. Du tror du er sjefen over meg, hva?" Sier hun. "Du er jo gal! Kan du ikke bare kutte ut med det lande greiene?"
"Husker du ikke?" Sier hun. "Vi bodde jo i land 1! Det var ille! Hvorfor gjør du ikke slutt på det?"
"Det er ikke sæ enkelt, ,"
"Nei, selfølgelig ikke, du må jo ha tjenere. Sorry!" Sier hun ironisk. Hun reiser seg opp og går ut døra.

*******
Hei! Som du sikkert har sett har jeg lagt inn et fint bilde!
I denne, og neste uke, kommer "kule" bilder. Håper dere ser!
Ps: noen ganger kommer det normale bilder også...

EmilyWhere stories live. Discover now