Prolog

2.6K 145 4
                                    

Dala jsem do kufru poslední věc a zaklapla ho. Přezky do sebe sami zapadly, a tak zavřely kufr.

Rozhlédla jsem se po pokoji. Byl černozeleně vymalován a dominovala mu obrovská postel s nebesy. Můj pokoj. Zde jsem strávila necelé dva měsíce. Od té doby, kdy se to stalo. Nerada na to vzpomínám, protože díky tomu jsem se psychicky sesypala a musela změnit školu. Dnes odjíždím do Londýna. Spíše bych měla říct, že se přemístím a potom poletím. Chci si vynahradit to, že jsem celé prázdniny neletěla, a tak chci přemýšlet zas a znovu tak jako posledních několik týdnů. Přešla jsem k francouzskému oknu, které bylo skoro přes jednu stěnu a vyšla na balkon. Nechtělo se mi pryč, chtěla jsem zpět do Kruvalu a ne do Bradavic. Jenže být v Kruvalu ještě o něco déle, zbláznila bych se. Tolik mi to tam všechno připomínalo tu událost, že už to dál nešlo.

Rozhodovala jsem se mezi Krásnuhůlkami a Bradavicemi, i když jsem již od začátku věděla že do Krásnohůlek nepůjdu. Rodiče byli rádi. Oba tam také studovali, stejně jako můj kmotr Sirius Black. Právě u něho budu do konce prázdnin, což je několik dní, bydlet. Při té příležitosti se stanu oficiální členkou Fénixova řádu.

Povzdychla jsem si, přešla zpět do pokoje a lehla si na postel vedle kufru a dívala jsem se na strop. Za chvilku jsem uslyšela hlas mé matky. Nikdy nepochopím, proč nepoužívá domácího skřítka místo toho, aby na mě přes celé sídlo křičela. „Odcházíme Charlotte." Ano jmenuji se Charlotte a tohle je můj příběh.

Upravená verze Prologu :)

Takže, vítám vás u mého prvního příběhu. Je to fan fikce na Harryho Pottera. První kapitoly budu postupně upravovat protože se mi moc nezdají.

No a to je asi vše. Přeji krásné čtení :)

CharlottePrince

Magic TwinsKde žijí příběhy. Začni objevovat