Teşekkürler!

956 24 0
                                    

Evet, artık hikayenin sonuna geldik.

İlk defa bir hikayemi sonlandırdım. Hepinize çok teşekkür ederim. Benimle birlikte bu yola çıktınız, beni desteklediniz. Oylarınızı verdiniz. Mükemmel yorumlar yaptınız.

Bugün finali Tom'un doğum gününün şerefine yayınlamak istedim. Tom iyi ki doğmuş. Onu çok seviyorum. O benim hayatımın bir parçası. O kadar iyi bir insan ki... Cidden kibarlığına, oyunculuğuna, gülümsemesine, saçlarına, sesine kısacası her şeyine hayranım ben onun. Ben onu sadece tipi için sevmedim. Kibarlığını, üstün oyunculuk yeteneği için sevdim özellikle. Umarım bir gün onunla tanışma fırsatını bulabilirim. Onu yakından tanımayı çok istiyorum. Ne kadar çabuk büyüdü... 30'lu yaşlarına geldi resmen. Zaman çok çabuk geçiyor.

Ben bu hikayeyi akşam gelen bir ilhamla yazmaya başladım. Sonra da gerisi geldi, sadece en başından beri aklımda güzel bir son yazma fikri vardı. Doğru düzgün hiçbir şeyi planlamadım. Aklıma ne geldiyse onu yazdım ve şimdi buradayız.

İçimde güzel olacağına dair bir his vardı en başından beri. Ama bu kadar sevileceğini düşünmemiştim. Size ne kadar teşekkür etsem az. Siz harika okuyucularsınız, benim harika okuyucularım. Sizi ve bu hikayeyi ömrüm boyunca asla unutmayacağım, zaten ilkler asla unutulmaz değil mi? İnşallah sizde beni unutmazsınız.

O yorumlarınızı okurken o kadar seviniyordum ki içim içime sığmıyordu bir türlü. Beklediğimden daha güzel yorumlar aldım. Beni sevdiniz, beni övdünüz. Aghh! Tanrım siz harikasınız!!! :)

Benim yazmaya Wattpad'den önce de hevesim vardı. Hatta bir arkadaşımla beraber bir kitap yazıyorduk ve onu bastırma hayallerimiz vardı. Fakat sonra bir talihsizlik oldu ve hikaye bilgisayardan silindi, kopyası başka yerde de yoktu. Zaten onu yazmaya baya ara da vermiştik. Derslerden dolayı çok yoğunduk çünkü.

Belki Allah nasip ederse bir gün benimde bir hikayem basılır. Orası hiç belli olmaz. Bunu çok isterim açıkçası. Yani küçüklüğümden beridir kitap bastırmak beni hayallerimin arasındaydı. Hatta onun filminin de olması. Umarım gerçekleşir, eğer içimizden birilerinin de varsa öyle bir hayali umarım onunki de gerçekleşir.

Bu gerçek bir veda değil. Yani ben birkaç tane özel bölümde yazmayı planlıyorum. Ama yakın zamanda değil maalesef. Bu özel bölümlerin gelmesi çok uzun sürebilir. Çünkü bu sene lise son sınıfa geçtim ve biliyorsunuz ki YGS ve LYS'ye gireceğim, dilden giriyorum. Bana şans dileyin :)

Okulumda çıkışlarda etütler ve hafta sonları 8 ders olacak. Girmem pek mümkün değil yani. O yüzden sizi çok bekleteceğim için şimdiden çok özür dilerim. Maalesef benlik bir şey değil. Ama yaz tatilinde yeni hikayelerle karşınızda olacağım inşallah.

Her zaman söylediğim gibi sizi çok seviyorum! Sizin o muhteşem yorumlarınızı özleyeceğim. İyi ki varsınz ve umarım hep yanımda olur, beni desteklersiniz.

Yakında tekrar görüşmek dileğiyle! :)

-Sedef

Kurg@m


Yasak MeyveWhere stories live. Discover now