Dobrou noc

641 23 6
                                    

Peeta POV

Mrtvý bod? Děkuju bohu, že něco takového existuje. Jen doufám, že Finick doopravdy udrží kapitolany soustředit se na něj.

Dál moje myšlenky nedojdou. ,,Katniss." Vydechnu, když cítím její ruku pohybující se pod mou kombinézou.

,,Rychle sundej jí!" Popohání mě a vidím ruměnec na její tváři. Pousměju se a svlékám jediný kus oblečení, který tu máme. Pomáhám jí s rozepínám té její a najednou tu oba stojíme nazí. Je to čiré bláznovství pokoušet se o tohle v aréně. Kdykoliv nás může někdo nachytat. Nemyslím ale na smrt. Teď ne. Teď se jen soustředím na Katnissino nádherné tělo pode mnou a líbám jí na každý kousíček kůže. Je slaná od moře.

Zrychleně dýchá. ,,Chci tě." Vydechne a já se do ní pomalu nořím. Tady není na dlouhé předehry čas. Užíváme si tělesnou blízkost jeden druhého. Zarývá mi prsty do ramenou a já líbám její krk.

Tolik mi chyběla. Tolik jsem se o ní bál. Nechci o ní nikdy přijít. Pomyslím si a padám přes okraj vášně a jí beru s sebou. Cítím jak jí splašeně buší srdce. Ještě chvíli si vychutnávám tu horkost jejího těla a pak z ní opatrně vyklouzávám. Políbí mě na břicho a já se zachvěju. Pomáháme si s oblékáním a dopřáváme si chvilku o samotě.

,,Nejradši bych tu zůstala." Šeptne a já přitákávám. ,,Nic bych si nepřál víc." Dodám smutně a tisknu jí k sobě v objetí.

,,Už nikdy tě nepustím na hlídku samotnou!" Říkám a ona se zasměje. ,,Neboj, už se od tebe nikam nehnu." odpoví a líbne mě na tvář.

,,Měli bychom jít. Nechci aby na nás přišli." Říká smutně a oba se zvedáme. Naposledy jí vášnivě líbám. Naše jazyky proti sobě tančí a já musím polibek přerušit než ztratím hlavu a znovu si ji vezmu.

Ruku v ruce vycházíme z našeho úkrytu a rychle se vracíme na pláž. Sbíráme několik škeblí a pár řas a vracíme se zpět.

Stihneme ještě zahlédnou část Finickova ..... vystoupení. Vidím Katniss jak zahanbeně odvrací tvář a pousměju se. Ta její přehnaná stydlivost. Zakroutím hlavou a pozdravím.

,,Jsme zpět. Ryby jsme sice nechytili ale máme alespoň škeble a řasy."

Vidím, jak Katniss na Finicka kývá a on jí opětuje úsměv.

Zahaluje se a kouká co jsme přinesli. ,,Měli jste tak úžasný háček a stejně jste nic nechytili??" Ptá se nevěřícně a kroutí hlavou. ,,Půjdu tam sám." Dodá a odbíhá na pláž.

S Johannou a Beetem si zatím otvíráme škeble. Nejsou nic moc ale jsme vyhládlí, takže se spokojujeme i s tímto.

,, Už je nás tu jen 7." Říká Johanna a otvírá poslední škebli. Jistě, víme to všichni. Jen o tom nikdo nemluví. Až zabijeme dva splátce z 1 zbyde tu jen nás 5. Katniss znepokojeně těká očima po okolí a hledá svůj luk. ,,Neboj, nemám v plánu tě zabít." Dodává se smíchem Johanna. ,,Jen mě zajímalo, co si o tom myslíte vy." krčí rameny.

,,Co by se stalo, kdybychom prostě nic neudělali?" Překvapuje mě svou odpovědí Katniss. Johanna na ní chvilku užasle hledí. ,,To nevím. Zřejmě by zabili nás všechny." Zasměje se a pohlédne na nebe. ,,Co ty na to Snowe? Co s námi uděláš hmm? Všechny nás tu zabiješ?" Křičí a my na ní jen koukáme. ,,No co... nemám tam nikoho, koho by mohli použít proti mně. Všichni už jsou mrtví." Dává nám vysvětlení Johanna a sedá si zpět ke své sekeře.

Čekáme na Finicka, než se vrátí s nějakým masem. Doufám, že nás dnes tvůrci her nechají na pokoji. Kapitolané měli dnes velice zajímavý den, tak by nám mohli nechat alespoň noc bez nějakých překvapení.

Stmívá se. Nerozděláváme oheň, abychom k sobě nepřilákali ostatní. Ryby jen házíme do silového pole. Vrací se nám, navrchu sice trochu zčernalá, ale uvnitř dobře propečená ryba. Slyšíme padáček. Chleba 12 kraje. Haymitch nám zřejmě posílá odměnu za scénu na pláži.

Kdybys věděl Haymitchi. Pousměju se a představím si, co by nám musel poslat, kdybychom byli vidět v mrtvém bodě.

Příjemně najezení si leháme pod přístřešek. Stejně jako první noc, i tentokrát bere první hlídku Finick. Pak Johanna a k ránu Beete. Zřejmě nám nechávají noc jen pro sebe.

Beru si Katniss do náruče a vdechuji vůni moře z jejích vlasů. Je to nezvyk. Katniss je většinou cítit po jehličí a dešti, ve kterém chodívá do lesa.

Opět mě líbá.

,,Dobrou noc." Šeptá a zavírá oči. ,,Dobrou noc Katniss." Odpovídám a usínám s ní v náručí.

Promiň kapitole, i milenci stíhané osudem musí někdy spát.

Pomyslím si a upadám do říše spánku.

========================================================================================================================================================================

Ahoj :)

Tak tu máme trochu oddechovou kapitolku k OLN doufám,že jste rádi :D

Musí přece ty naše vítěze nechat trochu odpočinout řed bitvou :)

Hezké počtení :)

Merlin s vámi :)


One last nightKde žijí příběhy. Začni objevovat