H6

480 21 0
                                    

"Natalie, Rosalie kom kies maar een boek.'' werd er gezegd door een oudere vrouw in haar 30e.

Ik draaide me om naar de deur en zag dat er twee kleine meiden binnen kwamen samen met de vrouw. ''Ow ik wist niet dat we bezoek hadden Nate.'' zei de oudere vrouw. Nate keek haar aan en gaf haar een sorry-blik. ''Ik ben Emilia Martin, Nate's moeder, deze twee kleine meisjes zijn Natalie en Rosalie.'' zei Emilia, ''Ow hallo, prettig kennis gemaakt, ik ben Natasha La Grande.'' zei ik stilletjes, Had Nate nou twee zusjes ? Oh God, ik heb niet eens zusjes.


Na een awkward kennismaking zaten ik en Emilia thee te drinken, samen met Nate en zijn zusjes.

''Zoo, Ik denk dat het tijd is om naar huis te gaan, bedankt voor uw gastvrijheid.'' bedankte ik Emilia, ''Ow noem me gewoon Emilia, je hoeft geen u te zeggen.''

''oke'' zei ik met een glimlach en liep richting de deur met Nate aan mijn voeten. ''zoo eerste date en je hebt mijn moeder al gezien.'' zei hij. ''Nate..... hou je mond.'' zei ik tegen hem geïrriteerd. ik wilde deze date niet, ik moest het gewoon. ik liep naar huis toe, en zag dat er nog een aantal lampen brandden. ''En hoe the hell duurde jou date zo lang jongedame.'' zei mijn moeder. Ik glimlachte en zei ''Nou mam, zijn moeder liet me niet vertrekken.'' man ik heb een coole moeder, ze weet van alles, van dude tot DAFUCK.

---------

Just a Princess (oude Versie)Where stories live. Discover now