H3.1; onverwacht bezoek

703 28 1
                                    


"Goodmorning Princess." Zei iemand fluisterend in mijn oren, "ga weg." zei ik slaperig, chagrijnig en boos. Niemand maar ook niemand moest mij wakker maken van mijn slaap. Als je het doet dan zorg je ervoor dat je een goede redenen hebt. Maar wacht eens ik ken die stem, maar van waar. Als ik nou eens mijn ogen open, nah geen zin. Ik slaap liever.

Na een tijdje, eeuwen voor mij, voor die persoon 10 minuten.

"Natasha just open your eyes, open Your eyes, OPEN YOUR EYES!" Ik schrok me wakker en haalde mijn slaap masker voor mijn ogen weg. Ik keek boos op naar hem, Oh my fucking god, hij is terug en ook in mijn grote kamer. Mann damn it. Dit gaat niet leuk worden.

"Wat moet je Harry, of zal ik je Styles noemen?" Zei ik sarcastisch. Maak kennis met mijn moeders, haar zus, haar zoon, zijn zoon. Ja mijn ma heeft Sisters.

Ik heb foto's gezien, maar die mochten nooit bekend worden, want mama was uitgekozen uit de normale mensen om met papa te trouwen, maar ze werden al snel verliefd. Het was liefde op het eerste gezicht maar ja terug naar Harry.

Harry's achternaam was Stones. Harry Stones, business men. Hij had altijd van die vergaderingen, waar ik niet 1 keer bij mocht !!! omdat ik een prinses ben en hij is geen prins.

Ik stond dus op uit mijn overheerlijke bed. Hebben jullie dat ook dat je in de avond niet eens kan slapen en in de ochtend dat je niet wilt opstaan, nou dat heb ik altijd en mijn moeder Cecilia vind het erg. Mijn pappie is altijd het land aan het regeren. Frankrijk is een hele grote land vind ik. Maar aan de andere kant wil ik het niet doen wat hij doet.

Harry en ik gingen allebei naar beneden, naar de eetkamer voor ontbijt. Mijn moeder en tot mijn verbazing mijn vader waren er allebei. King and Queen at the dinning table dacht ik. ''Goedemorgen mam, goedemorgen pap." zei ik terwijl ik ze een kusje gaf op hen wang. Mam glimlachte en pap zei ''goedemorgen mijn prinses. Goedemorgen Harry" Harry glimlachte ook en nam plaats naast mij aan de gedekte tafel. Ik kon alles eten wat ik wilde, Pannenkoeken, brood, eieren, wentelteefjes, Tosti's en Croissants.

Ik nam altijd croissants deze keer ging ik voor pannenkoeken.

Na het eten gingen we heerlijk buiten lopen, want ja niemand kende mij. Maar toch als je mijn vader kende, er is weer eens een Bodyguard aanwezig.

Just a Princess (oude Versie)Where stories live. Discover now