H1

1.2K 33 2
                                    

liefjes voor jullie heb ik lkkr lang geschreven, vertel je vrienden, promoot, want het gaat heel erg grappig en leuk worden.

xoxo

EMS

-------------

                  

"Natasha schat kom je?" Riep mijn moeder van beneden. "Je moet naar school." Riep ze erachter.
Lekker hoor, school... De beste wat er is, proef het sarcasme. (Slaapkamer van Natasha)
Ik liep naar mijn inloopkast en koos een mooi jurkje uit. Ik trok hem aan, pakte een paar pumps, accessoires en liep de trap af. Mijn moeder had weer een leuk jurkje aan, haar haren was in een staart. Ze schoof een bordje met eieren en toast naar mij toe. "Danke ma'am" zei ik. Ja ik hield best wel van Engels. Mijn moeder keek mij aan en begon te lachen. "Amalia toch" ja als mijn moeder fun heeft zegt ze Amalia, als ik snel moet zijn heet ik Natasha.

"Natasha, 7,5 goed gedaan meisje." zei meneer van Roten. Yesss 7,5, thank god en ik heb niet eens geleerd voor NL. "Nate, 7,5. Ryan 7,4, Melissa, 7,0, Brahim 5, zoals jullie zien zijn er ook een paar mensen die onvoldoendes hebben gehaald" ik keek om en mijn blik bleef bij Nate hangen. Damn weer allebei de hoogste cijfer.

In de pauze ging ik eventjes naar een cafeetje, ik zag daar een jongen zitten, hij was knap, lang, hij had witte tanden maar toen ik beter ging kijken zag ik dat het Nate was. DAMMN IT wilde ik zoo hard mogelijk schreeuwen maar dat zal niet altijd lukken. Hoe kan hij zo gespierd zijn, hij is een kast... Natash gedraag je, je bent een Princess, als mam dit wist zou ze zo erg boos worden.

Wacht is effe, who cares wat mijn ma denkt, ik ben een tiener hoor, als jongens/mannen hun benodigdheden hebben, hebben wij dat ook punt.

Ik voelde alle energie bij elkaar komen, en ik stond op, naar hem toe. Graag een applausje alstublieft, ik doe hier iets waar ik zelf niet blij van word,

''Nate'' je bent fucking hot ''Natasha'' zei hij met zijn sexy stem DAMN NATE DOOR JOU HEB IK DIRTY MIND

Ow damn hij staart mij aan. Zo van what the fuck, ze komt, zit en zegt niks. BEDENK IETS......''Ik zie je volgelingen niet.'' zei ik uiteindelijk. ''Yea ik weet.'' zei hij afwezig.

Deze jongen maakt me boos, blij, laat me anders voelen. Damn. Ja ik weet ik scheld veel. Het is mijn tweede taal, hand op hart, jep je raad het goed. Pff waarom praat ik zoo vaak in mezelf, kijk Natasha de bel gaat, nu hebben we fucking ...hoe heet die fucking ding ook al weer.... Ha gevonden....... Mentoruur.

''Goedemiddag klas.'' zei mevrouw Dreacl, ''Mevrouw u kunt gerust gelijkkomen op wat u gaat zeggen want iedereen wilt naar huis.'' zei ik. ''NATASHA"' zei ze woedend. Ik grijnsde stiekem. ''Ja mevrouw.'' zei ik. Já bij haar sta ik bekent als de badass girl.

Ik zat in het nablijflokaal met badass Nate. We maakten een plan om te ontsnappen. Nate liep naar de klok en zette hem een uur verder. Ik maakte die ene man wakker, en zeiden dat het tijd was. Hij knikte meestemmend en liet ons gaan, only 5 min mattie.

Oke dus de info die we zouden krijgen was WE GAAN LEKKER NAAR FRANKRIJK, ow god damn.

Thuis was het dus Huiswerk time. Not funny... Ik zat op mijn bankje voor mijn bed, en plaatste al die fuck boeken op mijn bed. Na een tijdje was ik klaar.

''Amalia ik hoorde net dat je naar Frankrijk gaat met school.'' zei mijn moeder binnengestormd. ''Jaah mam ik ga hardlopen nu.''

Ik kleedde mij heel snel om en liep nar buiten, ik begon al te joggen. Tijdens het joggen zag ik Nate met zijn BBF's spelen, dus de popu guys. Ik rende erlangs of course ze merkten mij. Ik hoorde wat gefluit maar keek niet om, ik ging liever weg. Ik rende naar zo'n veld, ik stopte even en maakte me klaar. Klaar start en daar rende ik dan zo snel als de wind. Ik keek achter me even en zag dat alle jongens er waren. Ik rende harder en harder, zij kwamen ook harder en harder. Ik nam mijn kans en maakte een salto om over een muurtje te komen. Ik keek eventjes achter en zag dat alle jongens adem stonden te happen. Haha zo grappig, veegt traantje weg, ik ging weer naar huis toe, ik liep een oprijweg in en stond voor de deur, Nora onze huishulp deed hem open, ik bedankte haar en rende naar boven. Tijd om te gaan douche........

Na de douche, pakte ik snel een knalrode koffer, ik stopte er geld in, mijn paspoort, koninklijke en niet-echte erin. En allemaal kleding en jurkjes etc...

Ik kwam naar het busje toe,

a, ha, ha, we're gonna rock and roll
Ra, ra, alright, I drink more than you
Party harder than you do
And my car's faster than yours too

P I N K, P I M P, I'm back again
I know y'all missed me
I'm so so sick, can't handle it
Yeah, I talk shit, just deal with it

My rims are 23 inch
And they're black on black no, they're not his
Diamonds all over my teeth
You can try and try you can't beat me

So I'll cash my checks and place my bets
And hope I'll always win
Even if I don't I'm fucked
Because I live a life of sin

But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight I'll do what I want 'cuz I can

You know I'm rare, you stop and stare
You think I care, I don't
You talk real loud but you ain't saying nothing cool
I could fit your whole house in my swimming pool

My life's a fantasy
That you're not smart enough to even dream
My ice is makin' me freeze
You can try and try you can't beat me

So I'll cash my checks and place my bets
And hope I'll always win
Even if I don't I'm fucked
Because I live a life of sin

But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight I'll do what I want 'cuz I can, yeah

Uh, break it down
It's tough times out here
Ya know what I'm sayin' mmm, hmm

Yeah, I'm super thick
People say I'm much too chic
Come and kiss the ring
You just might learn a couple things

I'm trying to school you dog
Roof, roof, roof, roof, roof, roof, roof
I'm your worst nightmare
Bring it we can take it there
What are you scared?

So I'll cash my checks and place my bets
And hope I'll always win
Even if I don't I'm fucked
Because I live a life of sin

But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight I'll do what I want 'cuz I can

So I'll cash my checks and place my bets
And hope I'll always win
Even if I don't I'm fucked
Because I live a life of sin

But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight I'll do what I want 'cuz I can

Iedereen keek heen en weer, en helemaal naar mij. Want ja. Ik had een zonnebril op, en jogginsbroek, en zo'n T-shirt, met een vest erop maar die zag je niet echt. Alle jongens keken met een open mond again. Ik liep naar achter en zat naast mijn bestie, Emily.

''hey Ems.'' ''hey, je bent goed binnengekomen zie ik.'' ik grijnsde en wenkte haar naar mijn spiegel, we zagen nog steeds dat alle jongens keken. We giechelden stilletjes verder. Op weg naar de AIRPORT.

We werden in een vliegtuig gezet waar het rustig was, thank god. Nate deed weer alsof hij een badass was. ''kijk Nate, hij is echt een badass.'' zei Emily. ''nee Ems, ik ben hier de badass, hij doet gewoon alsof.'' en ik gooide een chipje in mijn mond.

Nate kwam naar ons toe, hij keek mij aan '' hey bae'' zei hij. Ik keek hem verbaasd aan. ''hey niet-bae'' zei ik met een grijns. '' ow kom op 1 date.'' ik voelde dat Emily dichterbij kwam en in mijn oor fluisterde. ''Hij vraagt jee'' bijna schreeuwend. Oke dit is erg voor woorden.

Just a Princess (oude Versie)Where stories live. Discover now