Prima melodie

31 3 0
                                    

Alecsa pov
Dupa ce am terminat convorbirie cu domnul Rock,am mers direct acasa. Nu aveam nicio idee si aveam timp doar o saptamana. Ne-am chinui 2 zile la rand,dar a 3 a zi eu am început sa fredonez ceva.
Vanessa:Hey Alecsa,ce fredonezi acolo?
Alecsa:Nimik. Vreti sa va cant si voua?
Jessica:Da. Poate va fi o melodie.
Am început sa cant o melodie frumoasa si cand am terminat,Samantha a zis ca se va ocupa ea de costume,
Vanessa de machiaj,iar Jessica de coregrafie.
Si uite asa am ajuns în ziua a 6a si maine aveam spectacolul. Ne-am gandit sa îi aratam si producatorului ideile. Asa ca la-m sunat si iam spus sa vina la noi acasa in 30 de minute,dand producatorul a ajuns acesta s-a pus pe canapea,iar noi la-m servit cu o cafea. Dupa ce iam explicat ce si cum,ne-a pus sa îi aratam. Producatorul a fost uimit de ce a vazut încat a varsat cafeaua pe el si pe canapea.
Producatorul:Firar sa fie ma-m murdarit de cafea atat eu,cat si canapeaua. Nui nimik o sa va iau alta.
Samantha:Nu este nevoie.
Producatorul:O ba da. Acum spuneti-mi cum se numeste melodia.
Jessica:Melodia se numeste SECRET. Alecsa a compus melodia,Vanessa a zis ca se va ocupa de machiaj,Samantha de costume,iar eu ma-m ocupat de coafura.
Producatorul:Wow voi chiar stiti sa compuneti o melodie împreuna si sunt mandru de voi.
Toate:Multumin.dupa ce ii multumim îl luam în brate
Producatorul:Bine atunci sa veniti maine la ora 16 pentru a mai repeta si pentru a avea timp sa va pregatiti de concert. Sa nu o dam în bara,pentru ca putem ajunge foarte departe. Dar trebuie sa avem grija.
Alecsa:Nu va faceti griji.
Producatorul:Bine atunci ne vedem acolo.
Era 20:30 si mai aveam timp asa ca am mai repetat odata. Cand ne-am convins ca trebuie sa ne pregatim de culcare,am mancat,ne-am facut cate un dus si ne-am uitat la TV. Cand ma uit la ceas vad ca e 22 asa ca le spun fetelor sa mergem la culcare,iar ele aproba din cap,  ridicandu-se si ducandu-se la ele în camera. Asa am facut si eu,cand mam pus în pat am adormit pe loc.

Love and mistrustWhere stories live. Discover now